Γκουαρντιόλα: «Πρόκριση κάνοντας επίθεση»

Τον τρόπο με τον οποίο θα επιδιώξει να προσεγγίσει την ρεβάνς του «Λουί Ντε» απέναντι στη Μονακό για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ αποκάλυψε κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης συνέντευξης τύπου ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρντιόλα.



Γκουαρντιόλα: «Πρόκριση κάνοντας επίθεση»

Ο Καταλανός τεχνικός ξεκαθάρισε πως η ομάδα του θα τα βρει …σκούρα σε περίπτωση που προσπαθήσει να διαφυλάξει αμυνόμενη το νικηφόρο 5-3 του «Έτιχαντ» , ενώ τόνισε πως αποτελεί όνειρο για τον ίδιο η πρόκριση στις οχτώ καλύτερες ομάδες της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

«Ο καλύτερος τρόπος να υπερασπιστούμε το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα είναι να επιτεθούμε. Δεν μου έρχεται κάποια καλύτερη ιδέα. Όταν μια ομάδα έχει σκοράρει 123 γκολ μέσα στη σεζόν σημαίνει ότι έχει τη δυνατότητα να βρίσκει δίχτυα με ποικίλους τρόπους. Είναι εξαιρετικοί στο επιθετικό κομμάτι και όταν τους βγαίνει το παιχνίδι είναι απολαυστικοί»

«Είμαι εδώ για να βοηθήσω τη Σίτι να σταθεροποιηθεί ως μέγεθος στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Δεν με νοιάζει πόσες συνεχόμενες φορές έχω φτάσει εγώ στα ημιτελικά. Τα έχω κάνει όλα στην καριέρα μου. Το μόνο που θέλω είναι να προκριθούμε. Θα ήταν ένα όνειρο για μένα» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ισπανός.