Μόνιμα στη Λέστερ ο Σέικσπιρ

Το αναμενόμενο σενάριο τελικά επιβεβαιώθηκε και ο Κρεγκ Σέικσπιρ θα συνεχίσει να κάθεται στον πάγκο της Λέστερ ως το τέλος της σεζόν.  



Μόνιμα στη Λέστερ ο Σέικσπιρ

Ο μέχρι πρότινος βοηθός του Κλαούντιο Ρανιέρι κλήθηκε να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά και να δώσει τις λύσεις που έψαχναν οι «αλεπούδες» στη μάχη που δίνουν για παραμονή στην Πρέμιερ Λιγκ.

Υπό τις οδηγίες του 53χρονου, η Λέστερ πέτυχε δύο πολύ σημαντικές νίκες απέναντι σε Λίβερπουλ και Χαλ που βγάζουν τους πρωταθλητές Αγγλίας από την επικίνδυνη ζώνη. Έτσι η διοίκηση των «αλεπούδων» αποφάσισε να στηριχτεί σε αυτόν μέχρι το τέλος της σεζόν.

Το πρώτο του παιχνίδι ως μόνιμος στον πάγκο της Λέστερ θα είναι η ρεβάνς κόντρα στη Σεβίλλη για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου οι πρωταθλητές Αγγλίας θα κληθούν να ανατρέψουν το εις βάρος τους 2-1 του «Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν».

«Δημιούργησε τη θετική αντίδραση που ελπίζαμε ότι θα φέρει, δείχνοντας ηγετική ικανότητα υπό πίεση και έφερε δύο πολύ σημαντικά αποτελέσματα. Του ζητήσαμε να συνεχίσει να ηγείται της ομάδας ως το τέλος της σεζόν και είμαστε πολύ χαρούμενοι που αποδέχθηκε την πρότασή μας», αναφέρει η ανακοίνωση της διοίκησης των «αλεπούδων».