Όνειρο η εθνική για Γκρέι

Την επιθυμία του να αγωνιστεί στο μέλλον με το εθνόσημο εξέφρασε ο Αντρέ Γκρέι της Μπέρνλι.  



Όνειρο η εθνική για Γκρέι

Σε φόρμα βρίσκεται τη φετινή σεζόν ο 25χρονος επιθετικός των «κλάρετς», με τα οκτώ γκολ που έχει πετύχει στο πρωτάθλημα να τον κατατάσσουν στην 5η θέση των Άγγλων σκόρερ της Πρέμιερ Λιγκ, πίσω από Κέιν, Ντεφό, Άλι και Ντίνι. Αυτό το γεγονός θα μπορούσε να βάλει σε σκέψεις τον ομοσπονδιακό τεχνικό Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, σχετικά με την κλήση του Γκρέι στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Ο επιθετικός της Μπέρνλι παραδέχεται πως το να αγωνιστεί με την εθνική Αγγλίας είναι το όνειρό του, αλλά ξέρει πως έχει μπροστά του ακόμα πολλή δουλειά. Παράλληλα, ελπίζει να ακολουθήσει τα βήματα των συμπαικτών του, καθώς τόσο ο Τομ Χίτον όσο και ο Μάικλ Κιν έχουν κληθεί από τον Σάουθγκεϊτ.

«Είναι το όνειρό μου. Έχω πολύ δουλειά και πολύ ανταγωνισμό για να τα καταφέρω. Αυτό που κάνω είναι να συνεχίζω να δουλεύω σκληρά. Προσπαθώ να μην το αφήνω να μου αποσπά την προσοχή και να συνεχίσω να κάνω αυτό που κάνω. Ίσως κάποια μέρα να μου δοθεί η ευκαιρία. Ο Χίτον και ο Κιν είναι τα παραδείγματα. Ο Χίτον έπαιζε στην εθνική όταν ακόμα ήμασταν στην Τσάμπιονσιπ και αυτό λέει πολλά», δήλωσε σε συνέντευξή του ο Γκρέι.