Γουόλκοτ: «Μεγάλη ντροπή, έπρεπε να περιορίσουμε τη ζημιά»

Την άποψή του ότι η ομάδα του έπρεπε να εστιάσει στο να μην ξεφύγει η έκταση του σκορ και ότι το τελικό, ίδιο με του Μονάχου, εις βάρος της αποτέλεσμα 5-1 αποτελεί ντροπή, εξέφρασε ο μοναδικός σκόρερ της Άρσεναλ χθες στο «Έμιρεϊτς», Θίο Γουόλκοτ.



Γουόλκοτ: «Μεγάλη ντροπή, έπρεπε να περιορίσουμε τη ζημιά»

Μπορεί ο Άγγλος επιθετικός να άνοιξε το σκορ στον επαναληπτικό αγώνα της φάσης των «16» στο Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου, έμελλε όμως το τέρμα του αυτό να αποτελέσει τελικά το γκολ της... τιμής, με τον ίδιο να θεωρεί πως οι συμπαίκτες του κι εκείνος δεν προσέγγισαν σωστά το παιχνίδι, καθώς σχολίασε:

«Έπρεπε να συμπεριφερθούμε πιο έξυπνα και να επιλέξουμε να περιορίσουμε τη ζημιά. Πρόκειται για μια μεγάλη ντορπή. Ο κόσμος θα πει ότι δεν μας ενδιέφερε ή κάτι τέτοιο, όμως προφανώς, είναι κάτι που μας ενδιαφέρει. Οφείλουμε να ξεπεράσουμε γρήγορα την απογοήτευση αυτή».

Παράλληλα, ο 27χρονος παίκτης των Λονδρέζων έσπευσε να στρέψει την προσοχή του συνόλου του Αρσέν Βενγκέρ στις εγχώριες υποχρεώσεις του που ακολουθούν λέγοντας:

«Δεν μπορούμε να λέμε: «αν συνέβαινε αυτό, ή αν συνέβαινε εκείνο». Αυτό είναι το χειρότερο πράγμα στο ποδόσφαιρο. Χρειάζεται πλέον να επικεντρωθούμε στο πρωτάθλημα και να βελτιώσουμε τη θέση μας στη βαθμολογία. Να δείξουμε ότι είμαστε έτοιμοι να δώσουμε μάχη για τους στόχους μας, καθώς τελειώνει η σεζόν. Και πιστέψτε με, είμαστε έτοιμοι»!