«Ο Φαν Ντέικ θα φοράει μόνο τις κόκκινες-λευκές ρίγες»!

Απόλυτος ήταν ο πρόεδρος της Σαουθάμπτον, Ραλφ Κρούγκερ, αναφορικά με το μέλλον του αρχηγού της ομάδας, Φίρχιλ φαν Ντέικ, καθώς με δηλώσεις του σε Μέσο της Βρετανίας ξεκαθάρισε ότι ο Ολλανδός έχει ακόμη πολλά χρόνια συμβόλαιο με τους «Αγίους» και ότι δεν υπάρχει στα άμεσα πλάνα του συλλόγου το ενδεχόμενο παραχώρησής του.



«Ο Φαν Ντέικ θα φοράει μόνο τις κόκκινες-λευκές ρίγες»!

«Η μεταγραφική περίοδος Ιανουαρίου έχει περάσει και εμείς πασχίζουμε να κρατήσουμε ενωμένο το σύνολό μας και να χτίσουμε πάνω σε αυτό. Ο Φίρχιλ δεσμεύεται μαζί μας για πολύ καιρό ακόμη και δεν βλέπουμε κάτι διαφορετικό στο μέλλον. Είναι ο αρχηγός της ομάδας μας και δεν τον βλέπουμε πουθενά αλλού παρά στις κόκκινες και λευκές ρίγες», σχολίασε αρχικά ο κ. Κρούγκερ και εκφράζοντας τα μεγαλεπήβολα πλάνα του για την ομάδα, την οποία θα ήθελε να τη δει να πραγματοποιεί κάτι διαφορετικό το ερχόμενο καλοκαίρι από τις -επωφελείς πάντως- πωλήσεις των προηγούμενων τριών ετών, συμπλήρωσε:

«Δεν θέλουμε να κάνουμε ό,τι τα προηγούμενα τρία καλοκαίρια. Θα θέλαμε να ξεπεράσουμε το σημείο αυτό και νιώθουμε βέβαιοι ότι το καλοκαίρι που ακολουθεί τα πράγματα στη Σαουθάμπτον θα είναι πολύ πιο ήρεμα και θα καταφέρουμε να διατηρήσουμε τον πυρήνα της ομάδας, ο οποίος θα παραμείνει για αρκετά χρόνια».