Παράπονα από Γκαμπιαντίνι, μα σεβασμός σε Ζλάταν-Μουρίνιο

Τη δυσαρέσκεια για το γκολ του στο ενδέκατο λεπτό (με το σκορ στο 0-0) που δεν κατακυρώθηκε, αλλά παράλληλα, και την παραδοχή της αξίας των αντιπάλων του, Ζοσέ Μουρίνιο και Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς εξέφρασε ο πρωταγωνιστής της Σαουθάμπτον στον χαμένο τελικό του Λιγκ Καπ (3-2) απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μανόλο Γκαμπιαντίνι.



Παράπονα από Γκαμπιαντίνι, μα σεβασμός σε Ζλάταν-Μουρίνιο

 «Δεν είχα παίξει ποτέ στο «Γουέμπλεϊ. Είχα δει αυτό το φανταστικό στάδιο μόνο από την τηλεόραση και το να σκοράρω δύο φορές εκεί στο ντεμπούτο μου, μου δίνει τεράστια ικανοποίηση. Στην πραγματικότητα, μπορώ να πω ότι σκόραρα τρεις φορές, γιατί το γκολ μου που ακυρώθηκε ως οφσάιντ, ήταν καθαρό και η «πληγή» της λάθος αυτής απόφασης είναι ίδια με το να χάσουμε τον τελικό. Δεν αξίζαμε την ήττα», σχολίασε ο Ιταλός επιθετικός που πέτυχε και τα δύο γκολ των «Αγίων» που δεν αποδείχθηκαν ωστόσο, ικανά να δώσουν το τρόπαιο στην ομάδα του.

Παρά την πικρία του, ο 25χρονος φορ «έπλεξε» το εγκώμιο του τεχνικού των «κόκκινων διαβόλων», Ζοσέ Μουρίνιο, αλλά και του σκόρερ των δύο τερμάτων της Γιουνάιτεντ, Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς λέγοντας:

«Ο Μουρίνιο ήρθε και μου έσφιξε το χέρι στο τέλος. Ήταν μία πολύ όμορφη χειρονομία. Δεν βρίσκεις εύκολα στις μέρες μας τόσο σπουδαίους χαρακτήρες. Είναι στα αλήθεια ο «Special One»!

«Ο Ιμπραΐμοβιτς είναι γεννημένος νικητής. Όταν κάποιος έχει κερδίσει καμιά 32 τίτλους, δεν υπάρχουν πολλά που μπορείς να προσθέσεις»!