Δεν θέλει Μπαρτσελόνα ο Μπεγερίν

Αρνητικός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στη Μπαρτσελόνα εμφανίζεται ο Έκτορ Μπεγερίν, εξετάζοντας όμως μία διαφορετική εναλλακτική σε περίπτωση που αποχωρήσει στο μέλλον από την Άρσεναλ.



Δεν θέλει Μπαρτσελόνα ο Μπεγερίν

Παρά το γεγονός πως η Μπαρτσελόνα επιθυμεί διακάως την επιστροφή του Έκτορ Μπεγερίν στο σύλλογο, ο 21χρονος μπακ των «κανονιέρηδων» δεν εμφανίζεται διατεθειμένος να ενταχθεί ξανά στους «μπλαουγκράνα».

Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα «Don Balón», ο λόγος για τον οποίο ο Μπεγερίν δεν θέλει να επιστρέψει στη Βαρκελώνη είναι η υψηλή πίεση που υπάρχει για τους παίκτες της «Μασία» που γυρίζουν πίσω. Την ίδια πίεση είχε βιώσει και ο Σεσκ Φάμπρεγας, για τον λόγο αυτό πήρε μεταγραφή για την Τσέλσι.

Παρόλα αυτά, ένας πιθανός προορισμός για τον 21χρονο Ισπανό, σε περίπτωση που αυτός αποχωρήσει από την Άρσεναλ, θα μπορούσε να είναι η Μάντσεστερ Σίτι. Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ο Μπεγερίν είναι οπαδός του στυλ παιχνιδιού του Πεπ Γκουαρδιόλα, ενώ οι «πολίτες» αναμένεται να προχωρήσουν σε ανανέωση της αμυντικής τους γραμμής το προσεχές καλοκαίρι.