Ρεσιτάλ Ζλάταν και μετά τον τελικό (video)

Τον καλύτερό του εαυτό έδωσε και κατά τη διάρκεια των επινίκιων δηλώσεων για την κατάκτηση του Λιγκ Καπ ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, φροντίζοντας να …βάλει στη θέση του τον Πολ Πογκμπά, ο οποίος είχε ξεχάσει πως ο Σουηδός φορ αφίχθη το περασμένο καλοκαίρι στο Μάντσεστερ ως ελεύθερος.



Ρεσιτάλ Ζλάταν και μετά τον τελικό (video)

Ο Γάλλος μέσος αποδείχτηκε ολίγον απρόσεκτος κατά τη διάρκεια δηλώσεών που παραχωρούσε στην κάμερα του «Sky Sports», καθώς τη στιγμή που αποθέωνε τον Σουηδό για την εμφάνιση και τα δύο γκολ που σημείωσε απέναντι στη Σαουθάμπτον, τόνισε πως τέτοιες ήταν οι στιγμές που είχαν στο μυαλό τους οι άνθρωποι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όταν τον …αγόραζαν το περασμένο καλοκαίρι.

Ο πρωταγωνιστής του τελικού ωστόσο έσπευσε να τον διορθώσει άμεσα διευκρινίζοντας επανειλημμένως πως δεν κόστισε ...λίρα στην ομάδα του, σε αντίθεση με την περίπτωση του ομιλούντος, ο οποίος παραδέχτηκε το λάθος του ξεσπώντας σε γέλια.

«Με αγόρασαν; Ήρθα ως ελεύθερος! Εσένα αγόρασαν. Εγώ ήρθα ως ελεύθερος! » φώναζε ο Σουηδός πειράζοντας τον συμπαίκτη του.

Δείτε το σχετικό video: