Η... Κυριακή του Κέιν!

Ασταμάτητος ο Χάρι Κέιν σε μια Κυριακή που θα θυμάται για πάντα! Ο φορ της Τότεναμ έφτασε τα 100+2 συλλογικά γκολ πέτυχε το έκτο χατ-τρικ της καριέρας του (τρίτο φέτος, δεύτερο συνεχόμενο στις αγγλικές διοργανώσεις) και έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής για τον σύλλογο του Λονδίνου που σκοράρει 20+ φορές σε τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική περίοδο μετά τον τεράστιο Τζίμι Γκριβς.



Η... Κυριακή του Κέιν!

Ο εξαιρετικός πάικτης του Μαουρίσιο Ποτσετίνο ήταν αυτός που διαμόρφωσε στην ουσία το σκορ στο ημίχρονο απέναντι στην... αγαπημένη του Στόουκ, με την οποία μετράει έξι τέρματα στα τελευταία τρία ματς Πρέμιερ Λιγκ, και ετοιμάζεται... να πάρει την μπάλα σπίτι του (σ.σ έβγαλε και την ασίστ στον Ντέλε Άλι για το 4-0).

Με το τρίτο του γκολ, αρκετά τυχερό αφού η μπάλα άλλαξε εντελώς πορεία, ο Κέιν έφτασε τα 13 στις τελευταίες 12 εμφανίσεις του και εκτός αυτού ήδη από νωρίτερα είχε καταφέρει να συνδυάσει το όνομά του με εκείνο του Άγγλου «Hall of Famer», Γκριβς.

Ωστόσο η ιστορική φιγούρα της Τότεναμ -όπως και καμία άλλη- δεν είχε καταφέρει ποτέ αυτό που κατάφερε ο Κέιν, να σκοράρει δηλαδή τέσσερα χατ-τρικ με την φανέλα του συλλόγου που είναι και το νέο ρεκόρ.