Πιέλ: «Να δώσουμε χαρά στους φιλάθλους μας»

Συγκεντρωμένη και έτοιμη για τη μεγάλη μάχη με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εμφανίζεται η Σαουθάμπτον, σύμφωνα με τα όσα τόνισε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ο Κλοντ Πιέλ, ο οποίος θέλει από τους παίκτες του να δώσουν τα πάντα ώστε να κατακτήσουν το τρόπαιο και να δώσουν μεγάλες στιγμές χαράς στους φιλάθλους τους!  



Πιέλ: «Να δώσουμε χαρά στους φιλάθλους μας»

«Το σημαντικότερο πράγμα για μας τώρα είναι να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι μας. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι πολύ δυνατή ομάδα, το γνωρίζουμε αυτό.

Αρχίσαμε τη συγκεκριμένη διοργάνωση με νέους παίκτες, απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας και τη Σάντερλαντ, και τα πήγανε πολύ καλά. Για τους φιλάθλους μας είναι μια υπέροχη στιγμή. Ελπίζω ότι θα μπορέσουμε να τους ευχαριστήσουμε σε αυτό το παιχνίδι», σχολίασε ο Κλοντ Πιέλ.

Από το 1976 (σ.σ. και το Κύπελλο Αγγλίας) έχει να πανηγυρίσει η Σαουθάμπτον ένα μεγάλο τρόπαιο, και αυτό δίνει στον Γάλλο τεχνικό ένα έξτρα κίνητρο ενόψει του αγώνα της Κυριακής: «Το τελευταίο μεγάλο τρόπαιο για τον σύλλογο ήταν το 1976. Έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε, και θα ήταν φανταστικό να τα καταφέρουμε».