Χαρακτήρα και... Στόουκ επισήμανε ο Γουανιάμα

Μπορεί η απογοήτευση να ήταν έκδηλη στο στρατόπεδο της Τότεναμ, πέραν όμως αυτής, εκείνο που συγκράτησε ο Βίκτορ Γουανιάμα μετά την ισοπαλία (2-2) και τον αποκλεισμό από τη Γάνδη είναι ο χαρακτήρας που έδειξε η ομάδα του μόλις έμεινε με 10 παίκτες, αλλά και η επιτακτική ανάγκη να συγκεντρωθεί στο ερχόμενο ματς με τη Στόουκ.



Χαρακτήρα και... Στόουκ επισήμανε ο Γουανιάμα

Ο Κενυάτης μέσος έκανε το 2-1 στο 61’ δίνοντας ελπίδα στα «σπιρούνια» με ένα ακόμη γκολ, μολονότι με έναν παίκτη λιγότερο, να πάρουν εκείνη την πρόκριση και σε σχετική ερώτηση για το αν πίστεψαν ότι μπορούν να τα καταφέρουν μετά το τέρμα του, απάντησε:

«Αρχίσαμε να πιστεύουμε στους εαυτούς μας, ότι μπορούσαμε να πάρουμε κάτι καλύτερο από το παιχνίδι, αλλά τώρα είμαστε πολύ απογοητευμένοι που αποκλειστήκαμε. Δείξαμε όμως, χαρακτήρα, όσο παίζαμε με 10 παίκτες και αξίζαμε τη νίκη» και ενόψει της συνέχειας συμπλήρωσε:

«Έχουμε ένα δυνατό παιχνίδι με τη Στόουκ την Κυριακή (26/2) και πρέπει να επιστρέψουμε στις νίκες. Ελπίζω ότι θα αγωνιστούμε, όπως το κάναμε τώρα στο δεύτερο ημίχρονο. Αν το κάνουμε, θα είμαστε στο σωστό δρόμο».