Δεν προλαβαίνουν τον τελικό Μχιταριάν-Κάρικ!

Σχεδόν αδύνατο είναι να προλάβουν ο Χένρικ Μχιταριάν και ο Μάικλ Κάρικ τον τελικό απέναντι στην Σαουθάμπτον για το Λιγκ Καπ την προσεχή Κυριακή, όπως αποκάλυψε ο Ζοσέ Μουρίνιο.  



Δεν προλαβαίνουν τον τελικό Μχιταριάν-Κάρικ!

Οι δύο παίκτες αποχώρησαν με πρόβλημα τραυματισμού από την αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέναντι στη Σεντ Ετιέν. Πρώτο χτύπημα ήταν το πρόβλημα του Μχιταριάν, ο οποίος υπέστη μυικό τραυματισμό στο 25Ά, οκτώ λεπτά μετά το τέρμα που σημείωσε. Την ίδια τύχη είχε και ο Κάρικ που έγινε αλλαγή λόγω προβλήματος στην γάμπα στο δεύτερο ημίχρονο.

Μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου μετά τη νίκη-πρόκριση ενάντια στους Γάλλους, ο Ζοσέ Μουρίνιο ξεκαθάρισε πως τα προβλήματα που αποκόμισαν οι δύο παίκτες δεν είναι σοβαρά, αλλά τους θέτουν ουσιαστικά εκτός μάχης ενόψει του τελικού της Κυριακής απέναντι στη Σαουθάμπτον.

«Μπορείς να τραυματιστείς φεύγοντας από την έδρα σου. Ποτέ δεν ξέρεις. Αυτό είναι αποτέλεσμα των πολλών παιχνιδιών. Πάντα υπάρχει ρίσκο. Το να μην τους έχουμε για τον τελικό είναι δύσκολο καθώς είναι σημαντικοί παίκτες. Είναι μόνο τρεις μέρες. Μπορεί να είναι μικροτραυματισμοί αλλά δεν υπάρχει χρόνος», δήλωσε ο Πορτογάλος μετά τη λήξη του αγώνα.