Μουρίνιο: «Η μαμά Πογκμπά ονειρεύεται ισοπαλία»

Ισόπαλο ονειρεύεται το αποτέλεσμα της Πέμπτης (16/2) ανάμεσα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τη Σεντ Ετιέν η μαμά Πογκμπά.  



Μουρίνιο: «Η μαμά Πογκμπά ονειρεύεται ισοπαλία»

Ο λόγος δεν είναι άλλος από το γεγονός ότι θα καμαρώσει τις γιούς τις να αγωνίζονται ως αντίπαλοι στο χορτάρι του «Ολντ Τράφορντ» για τη φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ. Ο Πολ και ο Φλορεντίν δείχνουν ιδιαίτερα ανυπόμονοι για το εν λόγω παιχνίδι, με τον Ζοσέ Μουρίνιο να αποκαλύπτει μερικές λεπτομέρειες από το τετ-α-τετ που είχε πριν από λίγες ημέρες με τον Γάλλο μέσο.

«Μίλησα με τον Πολ για το παιχνίδι. Τα είπαμε σε πολύ ευχάριστο κλίμα. Πρόκειται για ένα όμορφο παιχνίδι της μοίρας. Νομίζω πως μόνο η μαμά Πογκμπά θα είναι λίγο μπερδεμένη, κάτι που βέβαια είναι φυσιολογικό. Ο Πολ μου είπε ότι η μητέρα του ονειρεύεται ισόπαλο το παιχνίδι της Πέμπτης αλλά όπως και να έχει την επόμενη εβδομάδα ο ένας γιος θα είναι χαρούμενος και ο άλλος λυπημένος. Το σίγουρο είναι πως και οι δύο θα απολαύσουν με την ψυχή τους αυτούς τους αγώνες» ανέφερε ο Πορτογάλος τεχνικός των «κόκκινων διαβόλων».