Το «φορτωμένο» πρόγραμμα… τρομάζει τον Μουρίνιο!

Την έντονη ανησυχία για τον αγωνιστικό Γολγοθά που θα κληθεί να… ανέβει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, εφόσον προσπεράσει το εμπόδιο της Σεντ Ετιέν και συνεχίσει στο Γιουρόπα Λιγκ, εξέφρασε ο Ζοσέ Μουρίνιο!  



Το «φορτωμένο» πρόγραμμα… τρομάζει τον Μουρίνιο!

Ο προπονητής των «κόκκινων διαβόλων» θεωρεί ότι το «φορτωμένο» πρόγραμμα με Πρέμιερ Λιγκ, Γιουρόπα Λιγκ, Κύπελλο και Λιγκ Καπ – θέλοντας και μη- θα επηρεάσει την ομάδα του!

«Δεν μπορούμε να διαλέγουμε τις διοργανώσεις. Ξέρουμε ότι η κατάστασή μας είναι… περίπλοκη, ότι το Γιουρόπα Λιγκ είναι μια διοργάνωση που παίζεται την Πέμπτη και ότι αυτό θα κάνει ακόμη πιο δύσκολη τη σεζόν, αφού συσσωρεύονται αγώνες μαζί με το Κύπελλο, το Λιγκ Καπ και ορισμένα εξ αναβολής παιχνίδια. Θα είναι πραγματικά πολύ δύσκολο για εμάς εάν προχωρήσουμε στις διοργανώσεις. Θα υπάρξουν απώλειες», τόνισε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος τεχνικός.

Η απάντηση αυτή... μπέρδεψε τους εκπροσώπους Τύπου, οι οποίοι στη συνέχεια του ζήτησαν να γίνει πιο ξεκάθαρος, ρωτώντας τον εάν αυτό σημαίνει ότι η ομάδα δεν δώσει μεγάλη σημασία στο Γιουρόπα: «Παίζουμε σε όλες τις διοργανώσεις για τη νίκη. Θα είναι λοιπόν μια καλή ευκαιρία να αποκτήσει η ομάδα μεγαλύτερη διεθνή εμπειρία. Το Γιουρόπα Λιγκ δεν είναι η διοργάνωση που θέλουμε να παίζουμε, αλλά θα της δείξουμε τον απαιτούμενο σεβασμό.

Στην ερώτηση, εάν θέλω να συνεχίσουμε στο Γιουρόπα, η απάντησή μου είναι «ναι»! Δεν απορρίπτουμε διοργανώσεις, θα παίξουμε για να νικήσουμε και να περάσουμε στην επόμενη φάση».