Υπό παρακολούθηση ο Λουίζ

Σε εξετάσεις στο ταλαιπωρημένο του δεξί γόνατο υποβλήθηκε ο Νταβίντ Λουίζ από το ιατρικό τιμ της Τσέλσι, αμέσως μετά την αναμέτρηση με τη Μπέρνλι.  



Υπό παρακολούθηση ο Λουίζ

Ο 29χρονος Βραζιλιάνος έχει αποκομίσει τραυματισμό στο δεξί του γόνατο από τις αρχές Δεκεμβρίου, όταν ο Σέρχιο Αγουέρο τον χτύπησε στο παιχνίδι του «Έτιχαντ» απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι. Έκτοτε, ο στόπερ των «μπλε» αγωνίζεται με προστατευτικό επίδεσμο.

Τα πράγματα όμως φαίνεται πως χειροτέρεψαν για τον Λουίζ, καθώς ο Βραζιλιάνος έδειχνε να μην πατάει καλά το πόδι του στον αγώνα του «Τερφ Μουρ», κάνοντας συνεχείς γκριμάτσες πόνου. Τελικά ολοκλήρωσε το παιχνίδι κανονικά και επιστρέφοντας στο Λονδίνο, εξετάστηκε από τους γιατρούς της ομάδας.

Για το λόγο αυτό, δημοσίευσε μία φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο  Instagram, όπου λέει «ας το κάνουμε». Όπως είναι λογικό, αυτή η φωτογραφία ανησύχησε τους φίλους της Τσέλσι για τυχόν μακροχρόνια απουσία από τους αγωνιστικούς χώρους. Παρόλα αυτά, οι Λονδρέζοι εμφανίζονται καθησυχαστικοί όσον αφορά τη σοβαρότητα της κατάστασης. Το πιό πιθανό σενάριο όμως είναι να προφυλαχθεί ο Λουίζ από την επερχόμενη αναμέτρηση απέναντι στη Γουλβς για το Κύπελλο Αγγλίας.