Ζήτησε συγγνώμη για το χέρι του Αλέξις ο Κλάτενμπεργκ!

Συγγνώμη από την ομάδα της Χαλ για τον μη καταλογισμό φάουλ στο πρώτο γκολ του Αλέξις Σάντσες για λογαριασμό της Άρσεναλ ζήτησε ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ.



Ζήτησε συγγνώμη για το χέρι του Αλέξις ο Κλάτενμπεργκ!

Ο καλύτερος Άγγλος ρέφερι αυτή τη στιγμή δεν σφύριξε το χέρι που χρησιμοποίησε ο Χιλιανός για να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του και το γκολ άλλαξε φυσικά τη ροή του ματς, που τελείωσε με σκορ 2-0 χάρη σε ακόμη ένα γκολ του Αλέξις στο 90', αυτή τη φορά από πέναλτι για χέρι του Κλούκας που αποβλήθηκε.

Μιλώντας για τον Κλάτενμπεργκ και την απολογία του, ο Άντι Ρόμπερτσον ανέφερε: «Ο διαιτητής ζήτησε συγγνώμη για το πρώτο γκολ γιατί είδε τα ριπλέι μετά τον αγώνα και είδε ότι ήταν χέρι. Δεν ήταν σίγουρος εκείνη τη στιγμή κι ενώ εμείς μπορούμε να λέμε γιατί δεν το σφύριξε εκείνος μπορεί να πει ότι καλά έκανε και το άφησε. Στην τελική οι αποφάσεις δεν είναι πάντα με το μέρος σου, ειδικά σε τέτοια μεγάλα γήπεδα. Το γκολ πάντως μας σκότωσε γιατί μπορούσατε να δείτε την εικόνα που είχαμε. Δεν παραδέχονται πολλοί ότι έκαναν λάθος, όχι ότι το κάνει καλύτερο» ενώ ο Μάρκο Σίλβα από την πλευρά του επιβεβαίωσε: «Ο Κλάτενμπεργκ απολογήθηκε στους παίκτες μου για το χέρι του Σάντσες».

Τέλος ο Αρσέν Βενγκέρ προσέθεσε:

«Είχαμε και εμείς να διαχειριστούμε ανάλογες καταστάσεις. Αλλά για γκολ σαν αυτό που δεχθήκαμε στην Μάντσεστερ Σίτι κανείς δεν είπε ότι ήταν οφσάιντ».