«Δεν θα… αιφνιδιαστεί από τη Μονακό η Σίτι»

Ο πρόεδρος της Μονακό, Βαντίμ Βασίλιεφ, κλήθηκε να σχολιάσει τα επερχόμενα παιχνίδια της ομάδας του κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι, αναφέροντας πως δύσκολα θα μπορέσουν οι Μονεγάσκοι θα προκαλέσουν κάποια έκπληξη στους «πολίτες», λόγω και του προπέρσινου «σοκ» που προκάλεσαν στην Άρσεναλ.



«Δεν θα… αιφνιδιαστεί από τη Μονακό η Σίτι»

Την περίοδο 2014/15, ξανά για την φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, η Μονακό ξεπέρασε το εμπόδιο της Άρσεναλ χάρη στα εκτός έδρας γκολ (1-3 στο Λονδίνο, 0-2 στο Πριγκηπάτο), για να φτάσει μέχρι τους «8» και να αποκλειστεί εκεί δύσκολα από τη Γιουβέντους.

Δυο χρόνια μετά θα αναμετρηθεί εκ νέου με αγγλική ομάδα, αυτή τη φορά πάντως το έργο της για πρόκριση θα είναι σαφώς δυσκολότερος, όπως δήλωσε και ο πρόεδρος Βαντίμ Βασίλιεφ, καθώς η Μάντσεστερ Σίτι θα είναι πιο προετοιμασμένη σε σύγκριση με τους Λονδρέζους.

«Είμαι χαρούμενος που ακούω έναν απίστευτο προπονητή σαν τον Πεπ Γκουαρντιόλα να μιλάει με καλά λόγια για τη Μονακό. Η Μάντσεστερ Σίτι παραμένει το φαβορί, αλλά και εμείς δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε. Θα δούμε τι θα προκύψει. Είναι σίγουρα διαφορετικές αναμετρήσεις σε σχέση με δυο χρόνια πριν και την Άρσεναλ, γιατί τότε κανένας δεν μας περίμενε. Πλέον δεν θα είναι τόσο… ανυποψίαστοι οι αντίπαλο μας».