Επανέρχεται για Ντε Χέα η Ρεάλ

Ό,τι δεν κατάφερε την... τελευταία στιγμή πριν 1,5 περίπου χρόνο φαίνεται πως θέλει να... πετύχει η Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς σύμφωνα με γνωστή ισπανική εφημερίδα, η «βασίλισσα» αναμένεται να κάνει κίνηση το καλοκαίρι για τον τερματοφύλακα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Νταβίντ ντε Χέα.



Επανέρχεται για Ντε Χέα η Ρεάλ

Όπως μεταδίδουν οι ίδιες πηγές, η πρωτοπόρος αυτή τη στιγμή της Πριμέρα Ντιβιζιόν έχει από τώρα στα πλάνα της την ενίσχυση εν όψει της ερχόμενης σεζόν στη θέση κάτω από την εστία της ομάδας, επιθυμώντας με τη μεταγραφή του Ισπανού πορτιέρε την όξυνση του ανταγωνισμού μεταξύ των ήδη υπαρχόντων για το νούμερο 1, Κέιλορ Νάβας και Κίκο Κασίγια.

Μπορεί ο 26χρονος ποδοσφαιριστής να έφτασε κυριολεκτικά μια... ανάσα το καλοκαίρι του 2015 προτού επιστρέψει στη Μαδρίτη, εκείνη τη φορά για λογαριασμό της Ρεάλ και όχι της Ατλέτικο, ωστόσο, τόσο το συμβόλαιο που έχει μέχρι τον Ιούνιο του 2019 με τους «κόκκινους διαβόλους», όσο και οι πολύ καλές εμφανίσεις που πραγματοποιεί μπορεί να αποτελέσουν αποτρεπτικό παράγοντα, ώστε η Γιουνάιτεντ να σκεφτεί ξανά την πώλησή του.

Παρ’ όλα αυτά, έχει γραφτεί πως η συμφωνία είναι πολύ πιθανόν να «κλείσει», εφόσον η Ρεάλ προσφέρει στους Άγγλους ένα ποσό της τάξεως των 55,5 εκατομμυρίων λιρών.