Ντίνεϊ: «Φοβήθηκε λίγο ο Ράμσεϊ»

Στη διστακτικότητα που επέδειξε ο ¶αρον Ράμσεϊ να κινηθεί προς την μπάλα στην εκτέλεση φάουλ του Γιουνές Καμπούλ, απέδωσε σε μεγάλο βαθμό το πρώτο από τα δύο τέρματα της Γουότφορντ ο αρχηγός της ομάδας, Τρόι Ντίνεϊ, στον προ δύο εβδομάδων (31/1) αγώνα και τη σπουδαία νίκη (2-1) απέναντι στην ¶ρσεναλ, μέσα στο «Έμιρεϊτς».



Ντίνεϊ: «Φοβήθηκε λίγο ο Ράμσεϊ»

«Νομίζω ότι ο Ράμσεϊ φοβήθηκε λίγο. Το λάθος του, ήταν... ευλογία για εμάς», σχολίασε αρχικά ο 28χρονος επιθετικός των «σφηκών» και σκόρερ του δεύτερου τέρματος της αναμέτρησης εκείνης, το οποίο ήρθε μόλις τρία λεπτά μετά την επίτευξη του 1-0 από τον Γάλλο συμπαίκτη του.

Συνεχίζοντας να είναι επικριτικός με τον Ουαλό μέσο των «κανονιέρηδων», ο οποίος γύρισε το σώμα του στο φάουλ του Καμπούλ, με συνέπεια η μπάλα να κοντράρει πάνω του, να αλλάξει πορεία και να ξεγελάσει τον τερματοφύλακα των Λονδρέζων, Πετρ Τσεχ, ο Ντίνεϊ είπε:

«Έχω συνεργαστεί κατά το παρελθόν με τους Σον Ντάις και Μόλκι Μακέι και ξέρω ότι αν είχαμε γυρίσει την πλάτη σε μια τέτοια φάση, τότε θα τα... ακούγαμε για τα καλά»!