ΜακΚλάρεν: «Καμία χαλαρότητα, όλος ο πλανήτης θα μας δει»!

Το ότι ο κόσμος σφάλλει πιστεύοντας ότι η ομάδα του δεν θα έπρεπε να έχει άγχος σε παιχνίδια, όπως ο σημερινός (8/2) επαναληπτικός αγώνας του Κυπέλλου Αγγλίας με τη Λέστερ, επισήμανε πριν το ματς στο «Κινγκ Πάουερ Στέιντιουμ» ο προπονητής της Ντέρμπι Κάουντι, Στιβ ΜακΚλάρεν, ο οποίος ενίσχυσε την άποψή του αυτή λέγοντας πως τον αγώνα με τις «αλεπούδες» θα είναι σε θέση να τον παρακολουθήσει ολόκληρη η... γη!



ΜακΚλάρεν: «Καμία χαλαρότητα, όλος ο πλανήτης θα μας δει»!

«Ο κόσμος μου λέει ότι σε κάποια παιχνίδια θα είμαστε πιο χαλαροί, όταν όμως περνάς τη λευκή αυτή γραμμή, δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα. Υπάρχει μια δουλειά που οφείλουμε να κάνουμε κάθε μέρα, σε κάθε παιχνίδι ανεξαρτήτως αν πρόκειται για αγώνα φιλικό, πρωταθλήματος ή κυπέλλου. Όλοι μαζί είναι σημαντικοί», ανέφερε αρχικά ο κόουτς των «κριαριών» και συνέχισε:

 «Θα έχουμε κοντά 5.000 οπαδούς που θα μας ακολουθήσουν στο Λέστερ, το ματς θα μεταδοθεί από το «BBC» και θα μπορεί να το παρακολουθήσει ολόκληρος ο πλανήτης, πώς μπορούμε να είμαστε χαλαροί; Ο κόσμος λέει πως δεν υπάρχει πίεση, μα πίεση για να παίξεις καλά υπάρχει σε κάθε ματς. Επίσης, ό,τι προβλήματα κι αν έχουν τη δεδομένη χρονική στιγμή, δεν παύουν να είναι οι περυσινοί πρωταθλητές».