Τα... ατελείωτα δρομολόγια του Κουρτουά

Γνωστή είναι η λατρεία του Τιμπό Κουρτουά για τα σπορ γενικότερα, σε βαθμό που ξεφεύγει από τα στενά ποδοσφαιρικά όρια. Για αυτό το λόγο πήγε και ήρθε στις Ηνωμένες Πολιτείες μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο!  



Τα... ατελείωτα δρομολόγια του Κουρτουά

Εκμεταλλευόμενος το γεγονός πως η Τσέλσι αντιμετώπιζε την Άρσεναλ νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου (14:30 ώρα Ελλάδας), ο Κουρτουά δεν έχασε την ευκαιρία να κάνει ένα ταξίδι-αστραπή στην άλλη όχθη του Ατλαντικού για να παρακολουθήσει όχι μόνο αγώνα μπάσκετ, αλλά και τον τελικό του «Super Βowl»!

Αρχικά, ο Βέλγος τερματοφύλακας των «μπλε» έκανε μία στάση στη Νέα Υόρκη, για να παρακολουθήσει τον αγώνα του ΝΒΑ ανάμεσα στους Νιου Γιορκ Νικς του Καρμέλο Άντονι και τους Κλίβελαντ Καβαλίερς του Λεμπρόν Τζέιμς (20:30 τοπική ώρα, 03:30 Ελλάδας).

 

 

Knicks - Cavaliers 🏀 @nba

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Thibaut Courtois (@thibautcourtois) στις

 

Ο Κουρτουά όμως δεν έκανε τόσο κόπο για να δει μόνο έναν αγώνα μπάσκετ. Την Κυριακή ταξίδεψε στο Χιούστον, όπου παρακολούθησε τον τελικό του «Super Βowl» ανάμεσα σε Νιου Ίνγκλαντ Πάτριοτς και Ατλάντα Φάλκονς (17:30 τοπική ώρα, 02:30 Ελλάδας).

 

 

👌🏻🏈 #superbowl #sb51

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Thibaut Courtois (@thibautcourtois) στις

 

Όλα αυτά τα δρομολόγια, σε συνδυασμό με την επιστροφή του στο Λονδίνο από το Τέξας υπολογίζονται σε 16.000 χιλιόμετρα σε λιγότερο από δύο ημέρες! Άμα έχει τρέλα με τα αθλήματα ο άνθρωπος...