Δεν ακολουθεί τον Παγιέ ο Καμπαΐγ

Σε αντίθεση με τον συμπατριώτη και συμπαίκτη του στην Εθνική Γαλλίας, Ντιμίτρι Παγιέ, ο Γιοάν Καμπαΐγ επιθυμεί να παραμείνει στην Κρίσταλ Πάλας, σύμφωνα με δηλώσεις του σε Μέσο της πατρίδας του, μην διανύοντας έτσι το δρομολόγιο Λονδίνο-Μασσαλία που ακολούθησε τον περασμένο Ιανουάριο ο μέχρι πρότινος μεσοεπιθετικός της Γουέστ Χαμ για χάρη της Μαρσέιγ.



Δεν ακολουθεί τον Παγιέ ο Καμπαΐγ

Ο μέσος των «αετών» απαντώντας στα μεταγραφικά σενάρια που τον θέλουν να καταλήγει το ερχόμενο καλοκαίρι στη Μαρσέιγ, είπε:

«Είναι πολύ κολακευτικό το ενδιαφέρον της Μαρσέιγ, επειδή αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους της Γαλλίας. Εγώ όμως, έχω τη ζωή μου στο Λονδίνο, έχω την ομάδα μου και είμαι συγκεντρωμένος σε αυτή. Τρέφω τεράστιο σεβασμό για τον Ρούντι Γκαρσία (προπονητής των Μασσαλών και πρώην προπονητής του στη Λιλ), όχι μόνο ως προπονητή, αλλά και ως άνθρωπο, μα το κλαμπ, στο οποίο αγωνίζομαι, έχει περιέλθει σε μία πολύπλοκη κατάσταση, αυτή είναι η πραγματικότητα και εκεί επικεντρώνομαι» και συμπλήρωσε:

«Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι η μόνη σχέση που έχω με τη Μασσαλία έγκειται στο ότι η τέταρτη κόρη μου έχει γεννηθεί εκεί, αυτό είναι όλο».