Λουκάκου: «Είναι απογοητευτικό…»!

Άλλοι στη θέση του θα… χοροπηδούσαν εάν σημείωναν τέσσερα γκολ! Ο Ρομέλου Λουκάκου, όμως, είναι «προσγειωμένος» και παρά το προσωπικό του σόου στη νικηφόρα αναμέτρηση της Έβερτον με την Μπόρνμουθ (6-3), εστίασε στο αρνητικό στοιχείο του αγώνα που δεν ήταν άλλο από τα λάθη της αμυντικής γραμμής της ομάδας του.  



Λουκάκου: «Είναι απογοητευτικό…»!

Παρά το γεγονός, λοιπόν, ότι ο ίδιος πέτυχε τέσσερα γκολ και έγραψε ιστορία (σημείωσε το πρώτο στα 30 δευτερόλεπτα και έγινε ο παίκτης με το γρηγορότερο τέρμα της Έβερτον στην Πρέμιερ Λιγκ), προτίμησε να εστιάσει στα «αρνητικά» και να επιστήσει την προσοχή των συμπαικτών του ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

«Ξεκινήσαμε καλά και κάναμε αυτό που έπρεπε. Είναι, όμως, απογοητευτικό το γεγονός ότι δεχτήκαμε τρία γκολ, παρόλο που εν τέλει δείξαμε ψυχική δύναμη. Πρέπει να δούμε ξανά τις φάσεις, διότι εάν θέλουμε να βελτιωθούμε, οφείλουμε να απαλλαχτούμε από τέτοιου είδους λάθη», τόνισε αρχικά ο Βέλγος επιθετικός και πρόσθεσε:

«Δεν υπάρχει έλλειψη αυτοπεποίθησης. Ξέρουμε καλά ότι η σκληρή δουλειά πάντα σε επιβραβεύει. Πρέπει να πιστέψουμε ότι μπορούμε να πιάσουμε τις ομάδες που είναι πάνω από εμάς. Για να το καταφέρουμε αυτό, οφείλουμε να συνεχίσουμε τις νίκες και να δουλεύουμε σκληρά ο ένας για τον άλλον»!