Επαίνεσε Λουκάκου ο Κούμαν

Για τις αγωνιστικές επιδόσεις του Ρομέλου Λουκάκου μίλησε στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα της Έβερτον με τη Μπόρνμουθ ο Ρόναλντ Κούμαν, καθώς και για τις… ιδιαιτερότητες του ματς, όπως αποτυπώνεται άλλωστε και στο τελικό 6-3!



Επαίνεσε Λουκάκου ο Κούμαν

Ο Ολλανδός προπονητής των «ζαχαρωτών» δεν θα μπορούσε να μην μιλήσει κολακευτικά για τον Ρομέλου Λουκάκου, ο οποίος σκόραρε τέσσερις φορές σήμερα κόντρα στα «κεράσια» και βρίσκεται πλέον στη δεύτερη λίστα των σκόρερ της Έβερτον (με 57 γκολ) σε επίπεδο Πρέμιερ Λιγκ: « Ο Ρομέλου (Λουκάκου) έδειξε ότι συγκαταλέγεται στους κορυφαίους στράικερ στον κόσμο. Το σκοράρισμα είναι μια από τις πολλές του ικανότητες.

Πρέπει να τον υποστηρίζουμε αγωνιστικά, μπορούμε να βελτιωθούμε και άλλο, αλλά έδειξε και εκείνος σήμερα (χθες, 4/2) τον καλύτερο του εαυτό. Δεν είμαι πάντως εντυπωσιασμένος, γιατί βλέπω το τι κάνει στην προπόνηση»!

Όσο για το χθεσινό παιχνίδι που εξελίχθηκε σε... ροντέο, σχολίασε: «Δεν ήταν ένα φυσιολογικό αποτέλεσμα αυτό, ήταν ένα… τρελό παιχνίδι! Και οι δυο ομάδες άλλαξαν συστήματα, υπήρξε μια ωραία ‘μάχη’ τακτικής, μας δυσκόλεψαν ιδιαίτερα. Στο επιθετικό σκέλος υπήρξαμε πολύ δραστήριοι στο δεύτερο ημίχρονο, και πετύχαμε εξαιρετικά γκολ. Το παιχνίδι ήταν εξαιρετικό από άποψη θεάματος, και μπρεί να βάλαμε έξι γκολ, χρειάζεται όμως να μάθουμε από τα όποια λάθη μας».