Σίλβα: «Περήφανος, αλλά μόλις ένας ο βαθμός»

Παρά την υπερηφάνεια που τον «γέμισαν» οι παίκτες του μετά τη λευκή ισοπαλία (0-0) μέσα στο «Ολντ Τράφορντ», ο προπονητής της Χαλ, Μάρκο Σίλβα, τόνισε ότι το σύνολό του κέρδισε μόνο έναν πόντο στο ματς με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και πως για να επιτευχθεί ο στόχος της παραμονής στην Πρέμιερ Λιγκ θα χρειαστούν... τρίποντα.



Σίλβα: «Περήφανος, αλλά μόλις ένας ο βαθμός»

«Κάναμε μία πολύ καλή εμφάνιση, για την οποία είμαι περήφανος. Παίξαμε ωραία ως σύνολο και οι παίκτες μου έδειξαν και σε εμένα και στον κόσμο μας ότι διαθέτουν μεγάλο χαρακτήρα και πολύ καλή οργάνωση στο παιχνίδι. Σε κάποιες στιγμές δείξαμε κιόλας ότι έχουμε ποιότητα, ενώ δημιουργήσαμε και δύο ευκαιρίες που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε κάποιο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο. Θεωρώ ότι το αποτέλεσμα είναι εκείνο που αξίζαμε να πάρουμε και είμαι χαρούμενος με τη συμπεριφορά που δείξαμε στον αγώνα», ανέφερε αρχικά ο Πορτογάλος τεχνικός και συνέχισε:

«Κερδίσαμε, όμως, μόλις έναν βαθμό. Θα χρειαστούμε περισσότερους για να πετύχουμε τον στόχο μας και θα προσπαθήσουμε να σημειώσουμε νίκες από το επόμενο παιχνίδι (εντός με Λίβερπουλ). Το πρόγραμμα είναι πολύ δύσκολο προς το παρόν, αλλά πιστεύω ότι θα βελτιωθούμε μέσα από τους αγώνες που ακολουθούν. Το αποτέλεσμα αυτό θα μας δώσει αυτοπεποίθηση».