¶ξιζε τη νίκη η Στόουκ για Χιουζ

Το ότι αν κάποια ομάδα δικαιούταν να πάρει το τρίποντο της νίκης, τότε βάσει ευκαιριών, αυτή θα έπρεπε να είναι η δική του επισήμανε ο προπονητής της Στόουκ, Μαρκ Χιουζ, μετά τη λήξη της αναμέτρησης στο «Bet365 Stadium» και την ισοπαλία με σκορ 1-1 απέναντι στην Έβερτον, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής στην Πρέμιερ Λιγκ.



¶ξιζε τη νίκη η Στόουκ για Χιουζ

«Με τις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε, πιστεύω ότι συνολικά εμείς ήμασταν εκείνη η ομάδα που θα έπρεπε να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης. Μονάχα εμείς πιέσαμε και φτάσαμε πιο κοντά στο να κερδίσουμε το παιχνίδι. Κοιτάμε παρΆ όλα αυτά, τη θετική πλευρά. Η μόνη απογοήτευσή μας είναι που πήραμε μόλις έναν πόντο για την προσπάθειά μας, ενώ αξίζαμε παραπάνω», ανέφερε ο Ουαλός τεχνικός για τον αγώνα με τα «ζαχαρωτά».

Φυσικά, ο 53χρονος κόουτς των «πότερς» δεν θα μπορούσε να μην τοποθετηθεί και για το πρόσωπο του χθεσινού (1/2) παιχνιδιού που δεν ήταν άλλο από τον επιθετικό του, Πίτερ Κράουτς, ο οποίος σε ηλικία 36 ετών έγινε ο πρεσβύτερος ποδοσφαιριστής στη μεγάλη κατηγορία της Αγγλίας που μπήκε στο... κλαμπ των «100ρηδων», μιας και το γκολ που πέτυχε κόντρα στην Έβερτον ήταν το εκατοστό του στην Πρέμιερ.

«Ήταν σποδαίο αυτό, όχι μόνο για τον Κράουτς, αλλά και για όλους όσοι συνδέονται με εκείνον, και για τον σύλλογό μας». Ήταν επίσης όμορφο που τον είδαμε να... ξεσκονίζει τον πανηγυρισμό του, γιατί θεωρώ ότι πολύς κόσμος περίμενε για αρκετό καιρό τη στιγμή που θα το έκανε! Αν δώσεις στον «Κράουτσι» μέσα στην περιοχή μια καλή μπαλιά, τότε αυτός θα τη βάλει μέσα στα δίχτυα, όπως έκανε τώρα, και όπως κάνει καθΆ όλη τη διάρκεια της καριέρας του. Για αυτό το λόγο κιόλας έχει μπει σε μία πολύ μικρή λίστα με εκείνους που έχουν σκοράρει 100 γκολ, πράγμα το οποίο αποτελεί ένα τρομερό επίτευγμα», είπε ο Χιουζ για τον ¶γγλο στράικερ.