Κόντε: «Δύσκολο το ματς με Λίβερπουλ»

Δύσκολη αποστολή θα είναι για την Τσέλσι το ματς απέναντι στη Λίβερπουλ, σύμφωνα με τον Αντόνιο Κόντε.  



Κόντε: «Δύσκολο το ματς με Λίβερπουλ»

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη επί της Μπρέντφορντ για το Κύπελλο Αγγλίας, ο Ιταλός τεχνικός των «μπλε» εξέφρασε την ικανοποίησή του σχετικά με τη συνολική εικόνα της ομάδας και των παικτών που δε βρίσκονται συχνά στην ενδεκάδα.

«Ήταν ένα καλό αποτέλεσμα για εμάς. Σκοράραμε πολύ και δε δεχτήκαμε γκολ. Ο Μπέγκοβιτς ήταν πολύ καλός, έκανε δύο πολύ καλές επεμβάσεις. Είμαι ικανοποιημένος γιατί κάναμε εννέα αλλαγές και μπορείτε να δείτε πως όλοι μας οι παίκτες έχουν καταλάβει τι θέλουμε να κάνουμε σαν ομάδα», τόνισε ο Κόντε.

Στη συνέχεια ο 47χρονος στάθηκε στην περίπτωση του Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς, τονίζοντας πως είναι έτοιμος να δεχτεί οποιαδήποτε απόφαση λάβει ο Σέρβος για το μέλλον του: «Είμαι χαρούμενος για το ότι σκόραρε ο Ιβα. Είναι δύσκολο για έναν παίκτη να δεχτεί ότι δεν θα είναι βασικός. Θα χαρώ πολύ αν αποφασίσει να μείνει εδώ, αλλά είμαι έτοιμος να δεχτώ οποιαδήποτε απόφαση. Αξίζει το σεβασμό για όσα έχει πετύχει στην Τσέλσι και οφείλουμε να σεβαστούμε ότι αποφασίσει».

Τελος, ο Κόντε αναφέρθηκε στην επόμενη αντίπαλο των «μπλε», επισημαίνοντας πως το εκτός έδρας ματς απέναντι στη Λίβερπουλ δε θα είναι εύκολη υπόθεση: «Δεν είναι ποτέ εύκολο να κερδίσεις μέσα στο Άνφιλντ. Έχουμε μόνο δύο μέρες να προετοιμαστούμε. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, γιατί η Λίβερπουλ μπορεί να παλέψει ως το τέλος για το πρωτάθλημα».