«Τρελό» ματς και συγχαρητήρια Ποκετίνο στη Γουίκομπ

Στην παραδοχή του ότι η χθεσινή (28/1) αντίπαλος της ομάδας του, Γουίκομπ, ήταν πολύ καλύτερη από τη δική του στο πρώτο ημίχρονο του τρελού, όπως τον χαρακτήρισε, αγώνα στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» για το Κύπελλο Αγγλίας, οπότε και της αξίζουν όλα τα «μπράβο», προέβη ο προπονητής της Τότεναμ, Μαουρίτσιο Ποκετίνο, μετά τη νίκη-θρίλερ των Λονδρέζων (4-3), με το νικηφόρο τέρμα να σημειώνεται από τον Σον στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων.



«Τρελό» ματς και συγχαρητήρια Ποκετίνο στη Γουίκομπ

«Απίστευτη, τρελή η εξέλιξη του ματς! Για να είμαστε, όμως, ειλικρινείς οι αντίπαλοι ήταν πολύ καλύτεροι από εμάς στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος αυξήσαμε το επίπεδο του παιχνιδιού μας, βελτιώσαμε την απόδοσή μας και αξίζαμε τη νίκη. Συγχαρητήρια, ωστόσο, στη Γουίκομπ, έπαιξε καλύτερα στο πρώτο ημίχρονο, αλλά η επανάληψη ήταν διαφορετική. Πετύχαμε τέσσερα τέρματα που πάντοτε είναι δύσκολο να το πετύχεις σε ένα ημίχρονο και θεωρώ ότι αξίζαμε να είμαστε στον επόμενο γύρο. Αν αναλύσεις βέβαια τον αγώνα, θα διαπιστώσει ότι πρόκειται για ένα απίστευτο παιχνίδι», σχολίασε για το ματς απέναντι στον σύλλογο της League Two (τέταρτης κατηγορίας) ο Αργεντινός τεχνικός.

Ο 44χρονος κόουτς των «σπιρουνιών» τόνισε επίσης, το γεγονός πως η ανατροπή του σκορ έγινε, ενόσω η ομάδα του αγωνιζόταν από το 73’ με 10 παίκτες, καθώς ο Τρίπιερ είχε αποχωρήσει ως τραυματίας, τη στιγμή που ο ίδιος είχε πραγματοποιήσει και τις τρεις αλλαγές που δικαιούνταν. Συγκεκριμένα, είπε:

«Στο τέλος παίξαμε για περισσότερα από 20 λεπτά με 10 παίκτες. Ίσως αγωνιζόμασταν με ομάδα της League Two, αλλά στο Κύπελλο είναι απίθανο να δείξεις ότι βρίσκεσαι σε άλλο επίπεδο. Με το που έκαναν το 3-2 υπέρ τους, ήταν πολύ ζόρικο για εμάς, μα η ομάδα πάντα πιστεύει στον εαυτό της, όπως το έκανε και στο δεύτερο ημίχρονο με τη Μάντσεστερ Σίτι στο Πρωτάθλημα, και δείχνει χαρακτήρα. Υπάρχουν πολλά θετικά στοιχεία που κρατάμε από αυτό το ματς και είμαστε πλέον και στην επόμενη φάση του θεσμού».