Αγωνιστική δράση σήμερα (28/1) με Κύπελλο Αγγλίας

Το... κυρίως πιάτο της τέταρτης φάσης του Κυπέλλου Αγγλίας «σερβίρεται» τη σημερινή (28/1) ημέρα, με τα 11 από τα 16 ζευγάρια της φάσης των «32» του θεσμού να αναμετρώνται απόψε για ένα «εισιτήριο» που οδηγεί στους «16» της διοργάνωσης.



Αγωνιστική δράση σήμερα (28/1) με Κύπελλο Αγγλίας

Η αυλαία στο στάδιο αυτό του FA Cup «άνοιξε» χθες (27/1) με την ισοπαλία (2-2) ανάμεσα σε Ντέρμπι Κάουντι και Λέστερ στο «Πράιντ Παρκ», κάτι που σημαίνει ότι οι δύο ομάδες θα διεκδικήσουν την πρόκρισή τους στον επαναληπτικό του «Κινγκ Πάουερ Στέιντιουμ».

Από τα έντεκα παιχνίδια του Σαββάτου, η αναμέτρηση που ξεχωρίζει είναι εκείνη του «Σεντ Μέρις» στις 19:30 (ώρα Ελλάδος) ανάμεσα στη γηπεδούχο Σαουθάμπτον και την Άρσεναλ, με τους «κανονιέρηδες» να επιζητούν μία άτυπη ρεβάνς για τον εντός έδρας αποκλεισμό τους από τους «Αγίους» στα προημιτελικά του Λιγκ Καπ, το οποίο και θα προσπαθήσει να κατακτήσει το σύνολο του Κλοντ Πιέλ στις 26/2 κόντρα στην έτερη φιναλιστ του θεσμού, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Το πρώτο χρονικά παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 14:30 ώρα Ελλάδος στο «Άνφιλντ», εκεί όπου η Λίβερπουλ φιλοξενεί τη Γουλβς της Τσάμπιονσιπ, η οποία προέρχεται από τον αποκλεισμό στην προηγούμενη φάση της αξιόλογης φέτος στην Πρέμιερ, Στόουκ.

Ο μοναδικός αγώνας που διεξάγεται σήμερα με... φόντο τη μεγάλη κατηγορία της χώρας είναι εκείνος του «Σέλχαρστ Παρκ» μεταξύ της γηπεδούχου, Κρίσταλ Πάλας και της Μάντσεστερ Σίτι.

Η πρωτοπόρος Τσέλσι φιλοξενεί τη συμπολίτισσά της και ομάδα της Τσάμπιονσιπ, Μπρέντφορντ, ενώ ο επίσης σύλλογος του Λονδίνου και συνδιεκδικητής του φετινού πρωταθλήματος, Τότεναμ, υποδέχεται τη Γουίκομπ της τέταρτης βαθμίδας (League Two) του επαγγελματικού ποδοσφαίρου της χώρας.

Αναλυτικά, το αποψινό πρόγραμμα του Κυπέλλου Αγγλίας (FA Cup) έχει ως εξής:

Σάββατο, (28/1)

14:30 Λίβερπουλ – Γουλβς

17:00 Κρίσταλ Πάλας – Μάντσεστερ Σίτι

17:00 Τσέλσι - Μπρέντφορντ

17:00 Τότεναμ - Γουίκομπ

17:00 Μπέρνλι – Μπρίστολ Σίτι

17:00 Μίντλεσμπρο – Άκρινγκτον Στάνλεϊ

17:00 Λίνκολν - Μπράιτον

17:00 Όξφορντ - Νιουκάστλ

17:00 Μπλάκμπερν - Μπλάκπουλ

17:00 Ρότσντεϊλ - Χάντερσφιλντ

19:30 Σαουθάμπτον - Άρσεναλ