Λίβερμορ για Μέισον: «Φοβήθηκα τα χειρότερα... »

Την στήριξη του προς τον Ράιαν Μέσον έδειξε και μέσω δηλώσεων του ο Τζέικ Λίβερμορ, τονίζοντας πως η ανησυχία του ίδιου ήταν έντονη ενώ έβλεπε τον τραυματισμό του 25χρονου παίκτη.



Λίβερμορ για Μέισον: «Φοβήθηκα τα χειρότερα... »

Η πρόσφατη περιπέτεια του Ράιαν Μέισον, ύστερα από την δυνατή του σύγκρουση με τον Γκάρι Κέιχιλ στον αγώνα της Χαλ με την Τσέλσι και το εσπευσμένο χειρουργείο στο κεφάλι λόγω κατάγματος, δεν μπορούσε να αφήσει αδιάφορο κανέναν παίκτη για νεότερα από την υγεία του μέσου της Χαλ, όπως ακριβώς και ο Τζέικ Λίβερμορ, η ανησυχία του οποίου για τον πρώην συμπαίκτη του ήταν έντονη...

«Δεν τον είχα ‘βομβαρδίσει' με κλήσεις αλλά βρισκόμουν σε επαφή με τον γιατρό στη Χαλ και με τα υπόλοιπα παιδιά. Είναι ένας εξαιρετικός μου φίλος και ένας καλός παίκτης, ευελπιστούμε πως η ανάρρωση του θα συνεχιστεί με τον ίδιο γρήγορο ρυθμό. Όλοι τον σκεφτόμαστε.

Φοβάσαι πάντα τα χειρότερα όταν ακούς περιστατικά σαν και αυτό που συμβαίνουν σε κάθε ποδοσφαιριστή. Το να είσαι πολύ κοντά σε αυτό και να το έχεις ‘φρέσκο’ στη μνήμη κάνει χειρότερα τα πράγματα. Είδα πως οι καθυστερήσεις είχαν κρατήσει εννιά λεπτά (στον αγώνα Τσέλσι-Χαλ) και τότε κάθισα να δω τι συνέβη ακριβώς. Όλοι προσευχόμαστε για εκείνον», ανέφερε ο πρώην συμπαίκτης του Ράιαν Μέισον στη Χαλ και νυν παίκτης της Γουέστ Μπρομ.