Κόντε: «Ο Κόστα απάντησε στο γήπεδο»

Το γκολ και η γενικότερη εμφάνιση του Ντιέγκο Κόστα ήταν αυτή που κυριάρχησε στη συνέντευξη Τύπου του Αντόνιο Κόντε μετά τη νίκη της Τσέλσι επί της Χαλ (2-0), μετά και από τα όσα είχαν προηγηθεί στο «σίριαλ» των τελευταίων ημερών.  



Κόντε: «Ο Κόστα απάντησε στο γήπεδο»

«Η εμφάνιση του ήταν καλή και είμαι χαρούμενος για αυτό. Στη συνέντευξη Τύπου πριν τον αγώνα, πολύς κόσμος ρωτούσε για την φόρμα του, την συμπεριφορά του, και είχα πει πως πήρα την καλύτερη απόφαση, και νομίζω ότι το έκανα βάσει της εμφάνισης του.

Είναι φυσιολογικό να δέχομαι τόσες ερωτήσεις (για τον Κόστα). Το σημαντικότερο πράγμα ήταν η απάντηση του στο γήπεδο, για τους παίκτες του, για μένα, τον σύλλογο, τους φιλάθλους και για την βαθμολογία του πρωταθλήματος.

Ειλικρινά χάρηκα για τον πανηγυρισμό του, γιατί το πανηγύρισα και εγώ έντονα στον πάγκο. Το γεγονός ότι σκόραρε ήταν το σημαντικότερο. Είμαι χαρούμενος για εκείνον και για την ομάδα, το σημερινό ‘τελείωσε’ κάθε είδους φημολογίες», ήταν τα λόγια του Αντόνιο Κόντε για τον Ισπανό φορ και την επιστροφή του στο βασικό σχήμα της Τσέλσι.

Για την συνολική εμφάνιση των «μπλε» σήμερα απέναντι στη Χαλ, σχολίασε: «Το παιχνίδι αυτό ήταν πολύ δύσκολο για μας, πιστεύω ότι οι αντίπαλοι μας έπαιξαν πολύ καλά, ήταν καλά οργανωμένοι και μας δυσκόλεψαν. Βρισκόμαστε τώρα στο δεύτερο μισό της σεζόν και κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο για μας αλλά και για κάθε ομάδα».