Κόντε: «Βάζω τα χέρια μου στη φωτιά για Ντιέγκο Κόστα»

Απόλυτα σίγουρος παρουσιάστηκε ο Αντόνιο Κόντε για την προσπάθεια που θα καταβάλει ο Ντιέγκο Κόστα σε περίπτωση που επιλεγεί για την αρχική ενδεκάδα της σημερινής εντός έδρας αναμέτρησης απέναντι στη Χαλ.



Κόντε: «Βάζω τα χέρια μου στη φωτιά για Ντιέγκο Κόστα»

Ο προπονητής της Τσέλσι θεωρεί πως το αγωνιστικό πρόσωπο που θα παρουσιάσει ο Βραζιλιάνος επιθετικός θα είναι ακριβώς το ίδιο με αυτό που έβλεπαν οι φίλοι της Τσέλσι πριν τα …επεισόδια των τελευταίων εβδομάδων, καλώντας τους  γι΄ αυτό το λόγο να του επιφυλάξουν υποδοχή ανάλογη της προσφοράς του στο σύλλογο.

«Οι οπαδοί είναι 12ος μας παίκτης και μας βοηθούν είτε αγωνιζόμαστε εντός είτε εκτός έδρας. Ελπίζω η υποδοχή που θα επιφυλάξουν σήμερα στον Ντιέγκο Κόστα να είναι αυτή που πρέπει γιατί πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που έχει δώσει τα πάντα για αυτή τη φανέλα όσες φορές την έχει φορέσει. Αν αγωνιστεί βασικός θα κάνει το ίδιο και σήμερα και βάζω τα χέρια μου στη φωτιά γιΆ αυτό. Στην Ιταλία χρησιμοποιούμε αυτή την έκφραση όταν είμαστε 100% σίγουροι για αυτό που λέμε. Νομίζω ότι και στην αγγλική γλώσσα είναι η φράση που μπορεί να αποτυπώσει στο έπακρον αυτό που πιστεύω»