Δεν μετανιώνει για Έβερτον ο Νιάς

Παρά τις δύσκολες στιγμές που βίωσε στην Έβερτον, ο Ουμάρ Νιάς τόνισε πως δεν μετανιώνει για την επιλογή του να επιλέξει τα «ζαχαρωτά» πριν από περίπου 12 μήνες, ξεκαθαρίζοντας πως όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν και ο ίδιος ψάχνει την αγωνιστική του «ανόρθωση» πλέον στη Χαλ.



Δεν μετανιώνει για Έβερτον ο Νιάς

Μέσα σε ένα χρόνο παραμονής στην Έβερτον (αποκτήθηκε τον Ιανουάριο του 2016 από τη Λοκομοτίβ Μόσχας), ο Ουμάρ Νιάς έπαιξε σε μόλις εφτά παιχνίδια, μέχρι να έρθει ο πλήρης παραγκωνισμός του από τον Ρόναλντ Κούμαν και οι προπονήσεις με την ομάδα κάτω των 23. Ο ίδιος πάντως, ως παίκτης της Χαλ εδώ και λίγο καιρό, δεν μετανιώνει για ό,τι συνέβη

«Αν γυρνούσα το ρολόι πίσω, θα το ξαναέκανα. Απλά δεν πέτυχε η συνεργασία μου με την Έβερτον. Μερικές φορές συμβαίνει αυτό στο ποδόσφαιρο. Ένας προπονητής με έφερε εδώ (σ.σ Ρομπέρτο Μαρτίνεθ) και μετά από λίγο καιρό απολύθηκε από τον σύλλογο. Για μένα, ανήκει στο παρελθόν αυτό το συμβάν και τώρα θέλω να δείξω στη Χαλ τι πραγματικά μπορώ να πετύχω.

Δεν είμαι θυμωμένος για την Έβερτον. Ο προπονητής έκανε τις επιλογές του και τώρα πρέπει να του δείξω πως ό,τι πιστεύει για μένα, δεν είναι αυτό που αντιπροσωπεύει τον πραγματικό Ουμάρ», ήταν το σχόλιο του Σενεγαλέζου.