Επίσημα στην Στόουκ ο Μπεραχίνο!

Το αναμενόμενο έγινε πράξη! Ο Σάιντο Μπεραχίνο είναι και επίσημα από το βράδυ της Παρασκευής (20/1) ποδοσφαιριστής της Στόουκ!  



Επίσημα στην Στόουκ ο Μπεραχίνο!

Ο Άγγλος επιθετικός πέρασε νωρίτερα με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και ακολούθως μετέβη στα γραφεία των «potters», υπογράφοντας συμβόλαιο με ισχύ έως το καλοκαίρι του 2022!

«Ο Σάιντο Μπεραχίνο ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του στην Στόουκ. Ο 23χρονος υπέγραψε συμβόλαιο για τα επόμενα πεντέμισι χρόνια, ενώ η ομάδα συμφώνησε να καταβάλλει στη Γουέστ Μπρομ 12εκατ. λίρες, το οποίο μπορεί να ανέβει στις 15εκατ. λίρες ανάλογα με την πορεία του ποδοσφαιριστή στην ομάδα», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση.

Από τη μεριά του, ο τεχνικός διευθυντής της Στόουκ, Τόνι Σκόουλς δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για την αίσια κατάληξη της υπόθεσης, τονίζοντας πως: «Δεν ήταν μυστικό ότι προσπαθούσαμε να πάρουμε τον Σάιντο εδώ και πολύ καιρό. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που τελικά τα καταφέραμε. Αποκτήσαμε έναν νεαρό Άγγλο επιθετικό, ο οποίος έχει δείξει την αξία του στην Πρέμιερ Λιγκ»!