Και τα τέσσερα τρόπαια θέλει φέτος ο Ντε Χέα

Το απόλυτο των κατακτήσεων και στους τέσσερις θεσμούς (Πρέμιερ Λιγκ, Κύπελλο, Λιγκ Καπ, Γιουρόπα Λιγκ) που συμμετέχει η ομάδα του δήλωσε σε γνωστό βρετανικό Μέσο πως επιθυμεί και επιδιώκει ο τερματοφύλακας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Νταβίντ ντε Χέα.



Και τα τέσσερα τρόπαια θέλει φέτος ο Ντε Χέα

«Είμαστε και στις τέσσερις διοργανώσεις και οφείλουμε να διεκδικήσουμε τα πάντα, γιατί είμαστε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Βρισκόμαστε ένα βήμα πριν τον τελικό του «Γουέμπλεϊ» στο Λιγκ Καπ, αλλά χρείαζεται να προετοιμαστούμε πρώτα για το ματς του Σαββάτου (21/1) απέναντι στη Στόουκ. Αυτό που θέλουμε είναι να συνεχίσουμε τις νίκες. Ήδη διανύουμε ένα πολύ καλό σερί και πρέπει να παραμείνουμε στο ίδιο επίπεδο προσπαθώντας να κερδίζουμε τα παιχνίδια.Έπειτα, θα δούμε σε ποια θέση θα τερματίσουμε στο πρωτάθλημα», τόνισε ο Ισπανός γκολκίπερ.

Ο 26χρονος πορτιέρε, παρά το ότι έμεινε ανικανοποίητος από το 1-1 στο ντέρμπι της περασμένης αγωνιστικής με τη Λίβερπουλ για το πρωτάθλημα στο «Ολντ Τράφορντ» που διέκοψε συγχρόνως και ένα σερί εννέα συνεχόμενων νικών των «κόκκινων διαβόλων» σε Αγγλία και Ευρώπη, το οποίο έτρεχε από τον περασμένο Δεκέμβριο, εντούτοις, έστρεψε και πάλι τα... φώτα στο εκτός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου (21/1) με τη Στόουκ, καθώς ανέφερε:

«Υπήρξε μια μικρή απογοήτευση με τον αγώνα αυτόν, επειδή θέλαμε να νικήσουμε. Παίζαμε στην έδρα μας, μπροστά στο κοινό μας και θεωρώ ότι αξίζαμε τη νίκη. Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες, περισσότερες από τη Λίβερπουλ, για αυτό και είμαστε κάπως απογοητευμένοι. Σειρά τώρα όμως, έχει η Στόουκ που τα παιχνίδια στην έδρα της είναι πάντοτε δύσκολα. Εμείς θα πρέπει να πάμε εκεί με αυτοπεποίθηση, να προσπαθήσουμε να παίξουμε όσο το δυνατόν καλύτερα και να κερδίσουμε».