Πιο κοντά σε Γουέστ Χαμ ο Φόντε!

Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του αναζητά ο Ζοσέ Φόντε, ο οποίος αρνήθηκε να πάει στην Γουέστ Μπρομ περιμένοντας την Γουέστ Χαμ, που κατά πάσα πιθανότητα θα είναι και η επόμενη ομάδα του.



Πιο κοντά σε Γουέστ Χαμ ο Φόντε!

Ο Πορτογάλος είχε ξεκαθαρίσει εγγράφως πως βλέπει το μέλλον του μακριά από τους «Αγίους» και όλα δείχνουν πως ετοιμάζει βαλίτσες για το Λονδίνο. Όχι όμως για την Άρσεναλ...

Αν και το όνομά του είχε ακουστεί τόσο για τους «κανονιέρηδες» όσο και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο 32χρονος εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα φορέσει τη φανέλα των «σφυριών», έχοντας βάλει ως προτεραιότητά του την αγγλική πρωτεύουσα.

Τόσο πολύ μάλιστα που ενώ η Σαουθάμπτον είχε συμφωνήσει με την Γουέστ Μπρομ, εκείνος αρνήθηκε να ενταχθεί στο σύνολο του Τόνι Πιούλις και να το ενισχύσει σημαντικά.

Κλειστός πλέον ο στοιχηματισμός για τον «γάμο» Γουέστ Χαμ-Φόντε στο Νησί, μετά και τις διπλωματικές δηλώσεις του Σλάβεν Μπίλιτς που δεν επιβεβαίωσε ούτε αρνήθηκε συμφωνία, αρκούμενος στο ότι «δεν έχουν γίνει ιατρικά και το πόσο κοντά είναι μια μετακίνηση είναι σχετικό».

Το deal λέγεται πως έκλεισε στα 8 εκ. λίρες.