Μπρέιντι-Γιαγκέλκα θέλει ο Μόγιες

Την επιθυμία του να εντάξει στο υλικό της ομάδας του τους Ρόμπι Μπρέιντι της Νόριτς και τον αρχηγό της Έβερτον, Φιλ Γιαγκέλκα, έχει εκφράσει, όπως μεταδίδουν βρετανικά Μέσα, ο προπονητής της Σάντερλαντ, Ντέιβιντ Μόγιες.



Μπρέιντι-Γιαγκέλκα θέλει ο Μόγιες

Η διοίκηση των «μαυρόγατων» βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με την αντίστοιχη των «καναρινιών», ούτως ώστε ο αριστερός μπακ-χαφ της ομάδας της Τσάμπιονσιπ να μεταπηδήσει εντός της τρέχουσας μεταγραφικής περιόδου στο «Στάδιο του Φωτός».

Πέραν όμως της Σάντερλαντ, τον Μπρέιντι έχουν στο στόχαστρό τους και άλλες ομάδες της Πρέμιερ, με τα ονόματα των Λέστερ, Μπέρνλι και Κρίσταλ Πάλας να έχουν δει προσφάτως το φως της δημοσιότητας για τον παίκτη.

Εκτός από τον 25χρονο Ιρλανδό μεσοαμυντικό, ο Σκωτσέζος τεχνικός παρακολουθεί στενά την υπόθεση του Γιαγκέλκα, τον οποίο και γνωρίζει πολύ καλά, έπειτα από την εξαετή (2007-2013) συνύπαρξή τους στην Έβερτον.

Ο 53χρονος κόουτς θέλοντας να εκμεταλλευτεί τον πρόσφατο αγωνιστικό παραγκωνισμό του Άγγλου κεντρικού αμυντικού από τον προπονητή του, Ρόναλντ Κούμαν, έχει εισηγηθεί στους ιθύνοντες του συλλόγου του να εξετάσουν την περίπτωσή του «κάπτεν» των «ζαχαρωτών», τη στιγμή μάλιστα που υπάρχουν δημοσιεύματα στο «Νησί», τα οποία κάνουν λόγο για ενδεχόμενη ανταλλαγή του 34χρονου στόπερ με τον Λαμίν Κονέ.