Στους επικριτές του Παγιέ και ο Νομπλ

Τα... πυρά και του αρχηγού της Γουέστ Χαμ, Μαρκ Νομπλ, συγκέντρωσε ο Γάλλος μεσοεπιθετικός, Ντιμίτρι Παγιέ, μετά την απόφαση που έλαβε αιφνιδίως να αποχωρήσει από τα «σφυριά» με προορισμό την πατρίδα του για λογαριασμό της πρώην ομάδας του, Μαρσέιγ.



Στους επικριτές του Παγιέ και ο Νομπλ

Ο 29χρονος «κάπτεν» των Λονδρέζων, μολονότι, όπως ο ίδιος τονίζει, είχε πολύ καλή σχέση με το συνομήλικo και μέχρι πρότινος συμπαίκτη του, τον οποίο και εγκωμίασε για την ποδοσφαιρική του αξία, δεν δίστασε να συστήσει στον Παγιέ να φύγει από την ομάδα, εφόσον δεν ήθελε να αποτελεί άλλο πια μέλος της Γουέστ Χαμ. Ειδικότερα, ο Άγγλος μέσος τοποθετήθηκε ως εξής:

«Είχα εξαιρετική σχέση μαζί του, αλλά δεν καταλαβαίνω ποιος λόγους έχει να συμπεριφέρεται έτσι. Λέω «είχα», επειδή εδώ και δύο-τρεις βδομάδες δεν έχω μιλήσει μαζί του. Είμαι εκνευρισμένος και απογοητευμένος, γιατί πάντοτε έλεγα ότι είναι ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές, με τους οποίους έχω παίξει. Δεν σκοπεύω να σχολιάσω το γιατί ήθελε να φύγει, αλλά γνωρίζω ότι αν κάποιος δεν θέλει να παίζει για την ομάδα, τότε το καλύτερο που έχει να κάνει είναι αποχωρήσει».