Κέιν: «Θα βάζαμε κι άλλα γκολ, αν δεν ήταν ο Φόστερ»

Στην απόδοση του αντίπαλου τερματοφύλακα, Μπεν Φόστερ, στάθηκε στις δηλώσεις του ο Χάρι Κέιν, ύστερα από την ευρεία εντός έδρας νίκη (4-0) της ομάδας του, Τότεναμ, απέναντι στη Γουέστ Μπρομ για την 21η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ.



Κέιν: «Θα βάζαμε κι άλλα γκολ, αν δεν ήταν ο Φόστερ»

«Ήμασταν εξαιρετικοί, κάναμε την καλύτερη εμφάνιση της σεζόν. Αν δεν ήταν ο Μπεν Φόστερ που έκανε απίστευτες αποκρούσεις, θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει πολλά περισσότερα τέρματα. Θέλαμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, ήμασταν πολύ καλοί και τα καταφέραμε»σχολίασε ο επιθετικός των «πετεινών» πρωταγωνιστής της αναμέτρησης που πέτυχε τα 3 από τα 4 γκολ της ομάδας του (το άλλο ήταν αυτογκόλ του ΜακΌλεϊ).

Με τη χθεσινή (14/1) του επίδοση, ο 23χρονος στράικερ έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής του λονδρέζικου συλλόγου που φτάνει γρηγορότερα σε επίπεδο Πρέμιερ Λιγκ (99 ματς) τα 60 γκολ (62 στο σύνολο χάρη στο χατ-τρικ που πέτυχε), ένα ρεκόρ, όμως, το οποίο, όπως δήλωσε ο ίδιος, μπορεί να τον χαροποίησε, ωστόσο, το άφησε σε... δεύτερη μοίρα, καθώς είπε:

«Σίγουρα, είναι φανταστικό αυτό, αν και δεν με ενδιαφέρουν τόσο πολύ τα ρεκόρ. Με ενδιαφέρει περισσότερο να παίζω, να σκοράρω για την ομάδα μου και να παίρνω νίκες με την ομάδα μου».