Την «τελείωσε»... μπαμ-μπαμ

Μόλις 34' χρειάστηκε για να πάρει το ματς με την Σάντερλαντ η Στόουκ, που προηγήθηκε 3-0 και παρά το ότι είδε τον «καυτό» Ζερμέιν Ντεφό να μειώνει σε 3-1 (σ.σ τελικό σκορ) διατήρησε την διαφορά και πήρε το τρίποντο.



Την «τελείωσε»... μπαμ-μπαμ

Επί ένα τέταρτο οι φιλοξενούμενοι έδειχναν ικανοί για να βρούνε το γκολ, και το αυτό έκαναν με την συμπλήρωσή του. Ο Μάρκο Αρναούτοβιτς έβαλε το όνομά του στον φωτεινό πίνακα με ωραίο σουτ, για να έρθει και να προσθέσει και δεύτερο γκολ στο 22' με εξίσου όμορφη ενέργεια. Στο 34' ο Πίτερ Κράουτς εκμεταλλεύτηκε όπως πολύ καλά ξέρει το ύψος του, και με κεφαλιά τελείωσε τις όποιες ελπίδες των γηπεδούχων για βαθμό.

Τις εν λόγω ελπίδες αναπτέρωσε ο Ντεφό στο 41', αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό... Από τα αξιοσημείωτα ενός Β' μέρους που παίχτηκε για να παιχτεί ήταν η χαμένη ευκαιρία του Αρναούτοβιτς για το χατ-τρικ.

Με το 3-1 η Στόουκ έμεινε στην 9η θέση με 27 βαθμούς, ενώ η Σάντερλαντ υποχώρησε προτελευταία με την Χαλ του Μάρκο Σίλβα να κάνει τρομερή ανατροπή και να επικρατεί με το ίδιο σκορ της Μπόρνμουθ.