«Καθάρισε» ο… παλιός!

Στην επανεμφάνισή του, έπειτα από ενάμιση χρόνο, με τα χρώματα της Μπέρνλι, ο Τζόι Μπάρτον βρήκε δίχτυα και οδήγησε την ομάδα του στην σπουδαία νίκη με σκορ 1-0 επί της Σαουθάμπτον!  



«Καθάρισε» ο… παλιός!

Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν ακόμη μία φορά την δυνατή τους έδρα και έφτασαν την τέταρτη σερί νίκη μπροστά στο κοινό τους και έκτη στα τελευταία επτά εντός!

Απογοήτευση στις τάξεις των «Αγίων», που είχαν ευκαιρίες για το θετικό αποτέλεσμα, όμως σε ακόμη ένα ματς η αναποτελεσματικότητά τους κόστισε ακριβά.

Το ματς:

Λίγο πιο προσεκτική να ήταν η Σαουθάμπτον στο πρώτο ημίχρονο, τα πράγματα θα είχαν εξελιχθεί πολύ διαφορετικά. Ο Τάντιτς αποτέλεσε μόνιμη πηγή κινδύνου για την εστία της Μπέρνλι, όμως καμία από τις προσπάθειές του δεν είχαν ευτυχή κατάληξη. Δύο από αυτές μάλιστα, κόπηκαν στη γραμμή από τους αμυντικούς των γηπεδούχων.

Γενικότερα, πάντως, το ματς ήταν ισορροπημένο. Μπορεί η Μπέρνλι να μην απείλησε όσο η αντίπαλός της, όμως το κοντρόλ παιχνίδι που επιχείρησε από το 25' και μετά περιόρισε κατά πολύ τις επιθετικές προσπάθειες των «Αγίων». Γκολ, ωστόσο, δεν είδαμε από καμία…

Μια από τα ίδια και στο δεύτερο μέρος. Δραστήριες και οι δύο ομάδες, με την Μπέρνλι να φτάνει πιο κοντά στο γκολ, όμως η προσπάθεια του Ντεφούρ δεν είχε την κατάληξη που θα ήθελε. Η Σαουθάμπτον, ωστόσο, παρέμενε απειλητική και πάτησε αρκετές φορές την αντίπαλη περιοχή, εκμεταλλευόμενη τα κενά στα μετόπισθεν των γηπεδούχων, χάνοντας και εκείνη σημαντική ευκαιρία με την κεφαλιά του Λονγκ στο 72' όπως και με τον Φαν Ντέικ δύο λεπτά αργότερα.

Το ματς είχε (και πάλι) καλό ρυθμό, όχι όμως γκολ, κάτι για το οποίο φρόντισε στο 72΄ο νεοεισελθών Τζόι Μπάρτον που έβαλε μπροστά την Μπέρνλι! Η απόλυτη ψυχρολουσία για τους «Αγίους», που μετά τις δύο καλές τους στιγμές είχαν αρχίσει να πιστεύουν στο θετικό αποτέλεσμα! H ομάδα του Πιελ συνέχιζε να πιέζει, απείλησε αμέσως μετά αλλά… μηδέν εις το πηλίκο!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μπέρνλι: Χίτον, Λόουτον, Κιν, Μι, Γουάρντ, Χέντρικ, Ντεφούρ (74' Bόουκς), Μάρνεϊ (73' Μπάρτον), Μπόιντ, Μπαρνς, Γκρέι (87' Ταρκόφσκι)

Σαουθάμπτον: Φόρστερ, Σοάρες, Φαν Ντέικ, Γιοσίντα, Μπερτράντ, Ρομέου, Χόιμπεργκ, Τάντιτς (68' Ροντρίγκες), Γουόρντ- Πρόους, Ρέντμοντ (80' Σιμς), Λονγκ