Μπέκαμ: «Δεν έχω αποφασίσει»!

Αρκετά σοβαρά σκέφτεται το ενδεχόμενο επιστροφής του στα αγγλικά γήπεδα με τη φανέλα της Έβερτον, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ! Ο αστέρας των Λ.Α. Γκάλαξι, έπειτα από τη γνωστοποίηση του ενδιαφέροντος των «ζαχαρωτών» και της πρότασης για μεταγραφή με τη μορφή δανεισμού, τόνισε πως: «Το σκέφτομαι αλλά δεν έχω αποφασίσει ακόμη».



Μπέκαμ: «Δεν έχω αποφασίσει»!

«Προσπαθώ να επανέλθω στο επιθυμητό επίπεδο φυσικής κατάστασης μετά τον τραυματισμό που με ταλαιπώρησε τους προηγούμενους μήνες. Θέλω να είμαι γερός στα γήπεδα και παρά το γεγονός ότι έχω σκεφτεί την προοπτική της Έβερτον, δεν έχω πάρει ακόμη καμία απόφαση» δήλωσε αρχικά ο Μπέκαμ, ερωτηθείς για το ενδεχόμενο επιστροφής στο Νησί, ενώ ήταν κατηγορηματικός για το μέλλον της ποδοσφαιρικής του καριέρας, αφού το συμβόλαιό του με τους Γκάλαξι λήγει το προσεχές καλοκαίρι. «Δεν είμαι έτοιμος να κρεμάσω τα παπούτσια μου».

Καταλήγοντας, ο έμπειρος ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε στην προσπάθεια της Αγγλίας να βγει νικήτρια στην ψήφιση της χώρας που θα αναλάβει τη διεξαγωγή του Μουντιάλ του 2018: «Υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός ανάμεσα στις υποψηφιότητες για τα Παγκόσμια Κύπελλα του 2018 και του 2022. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη ποδοσφαιρική διοργάνωση και όποια χώρα αναλάβει τη φιλοξενία του θεσμού θα είναι ικανή».