Επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον για Μπεραχίνο ο Χιούζ

Τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για ενδιαφέρον της Στόουκ προς το πρόσωπο του Σάιντο Μπεραχίνο επιβεβαίωσε σε δηλώσεις του ο προπονητής των «potters», Mαρκ Χιούζ.



Επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον για Μπεραχίνο ο Χιούζ

Η Στόουκ επανήρθε για την απόκτηση του Άγγλου φορ, μετά την… «πόρτα» που δέχθηκε από τη Γουέστ Μπρομ το καλοκαίρι, ελπίζοντας πως τώρα θα καταφέρει να κάνει τον παίκτη δικό της, έστω και αν οι «baggies» δεν αξιώνουν λιγότερα από 20 εκ. λίρες για την παραχώρηση του.

«Ευελπιστώ πως θα έχουμε τη δυνατότητα να ‘τελειώσουμε’ αυτή την υπόθεση. Ενδιαφερόμαστε για εκείνον, όπως άλλωστε και άλλοι σύλλογοι. Έχει κρατήσει αρκετό καιρό. Μπορεί να χάσει λίγο από τον ενθουσιασμό σου όταν αυτό συμβαίνει, αλλά έχω μάθει ανά τα χρόνια πως χρειάζεται να έχεις υπομονή», σχολίασε για την συγκεκριμένη μεταγραφική υπόθεση ο Μαρκ Χιούζ.

Από την άλλη, για τα δημοσιεύματα που συνέδεαν τη Στόουκ με τον Ζερμέν Ντεφό, εμφανίστηκε μάλλον… αινιγματικός: «Είναι από τους πιο εντυπωσιακούς σκόρερ στην Πρέμιερ Λιγκ, με όποια ομάδα και αν βρίσκεται. Eίναι δίκαιο να πεις πως ψάχνουμε έναν επιθετικό που μπορεί να βάλει 20+ γκολ τη σεζόν, γιατί τέτοιοι παίκτες είναι σπάνιοι».