Άλαρνταϊς: «Δεν πωλείται ο Μπεντέκε, εκτός...»

Στη δήλωση ότι υπολογίζει κανονικά τον Κριστιάν Μπεντέκε μέχρι το τέλος της σεζόν προχώρησε ο προπονητής της Κρίσταλ Πάλας, Σαμ Άλαρνταϊς, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο, ότι ο τελευταίος λόγος για το μέλλον του παίκτη στο «Σέλχαρστ Παρκ» ανήκει στη διοίκηση του συλλόγου.



Άλαρνταϊς: «Δεν πωλείται ο Μπεντέκε, εκτός...»

«Ο Κριστιάν Μπεντέκε δεν πωλείται, εκτός εάν ο πρόεδρος ξέρει κάτι διαφορετικό από αυτό που γνωρίζω εγώ. Πιστεύω θα είναι διαθέσιμος για αυτό το Σαββατοκύριακο. Στηρίζω τα πλάνα μου στο ότι θα παραμείνει στην ομάδα και ετά το τέλος της τρέχουσας μεταγραφικής περιόδου. Έχει ήδη σκοράρει 8 γκολ και έχει ακόμα να προσφέρει πολλά στο σύνολό μας», σχολίασε ο Άγγλος τεχνικός εν όψει της πολύ κρίσιμης εκτός έδρας αναμέτρησης του Σαββάτου (14/1) για την παραμονή των «αετών» στην Πρέμιερ Λιγκ απέναντι στη Γουέστ Χαμ.

Η δήλωση αυτή του 62χρονου κόουτς των Λονδρέζων ήρθε λίγες μόλις ώρες αργότερα μετά το δημοσίευμα γνωστού βρετανικού Μέσου, σύμφωνα με το οποίο η Γουέστ Μπρομ εμφανίζεται πρόθυμη να προσφέρει στην Πάλας ένα ποσό της τάξεως των 30 εκατομμυρίων λιρών, προκειμένου να φέρει στο «Χόθορνς» τον Βέλγο φορ.

Ανεξαρτήτως πάντως, από τις δηλώσεις του Άλαρνταϊς, αλλά και τα όσα διαδίδονταν το τελευταίο χρονικό διάστημα σχετικά με τη μεταγραφή του 26χρονου επιθετικού στην Κίνα που έχουν μέχρι στιγμής διαψευσθεί, ο ίδιος ο Λονδρέζικος σύλλογος, ο οποίος θυμίζουμε ότι απέκτησε τον Μπεντέκε το περασμένο καλοκαίρι από τη Λίβερπουλ έναντι 27 εκατομμυρίων λιρών, δεν έχει επίσημα απορρίψει το ενδεχόμενο παραχώρησης του παίκτη, ακόμα και κατά την τρέχουσα περίοδο του Ιανουαρίου.