Καταλυτικός ο ρόλος των φίλων της Μίλγουολ για Χάου

Στους οπαδούς της Μίλγουολ, οι οποίοι ιδιαίτερα από τότε που η ομάδα τους άνοιξε το σκορ, μετέτρεψαν το «Ντεν» σε μία ακόμα πιο «σκληρή» έδρα μπαίνοντας έτσι κι εκείνοι στην εξίσωση του αγώνα, στάθηκε ο προπονητής της Μπόρνμουθ, Έντι Χάου, μετά τη «βαριά» ήττα (3-0) από το σύλλογο της τρίτης κατηγορίας της Αγγλίας που σήμανε ταυτόχρονα και τον αποκλεισμό των «κερασιών» από τη συνέχεια του Κυπέλλου.



Καταλυτικός ο ρόλος των φίλων της Μίλγουολ για Χάου

«Είναι τεράστια η απογοήτευση από το αποτέλεσμα και την απόδοσή μας. Δεν μπήκαμε ποτέ πραγματικά στο παιχνίδι. Ορισμένοι παίκτες που δεν παίρνουν αρκετό χρόνο συμμετοχής, είχαν μια πολύ καλή ευκαιρία να αποδείξουν τι αξίζουν και είναι απογοητευτικό που δεν πραγματοποίησαν μια καλύτερη εμφάνιση. Το πρώτο γκολ του παιχνιδιού ήταν ιδιαίτερα κρίσιμο Από εκείνο το σημείο και μετά, το κοινό μπήκε και εκείνο μέσα στο παιχνίδι, γεγονός που μας επηρέασε. Μπορούσαμε να κάνουμε κάτι στο δεύτερο μέρος, αλλά το 2-0 ήρθε νωρίς και έκτοτε η μάχη ήταν άνιση», σχολίασε ο 39χρονος κόουτς των για το παιχνίδι με αντίπαλο τη λονδρέζικη ομάδα της «League One» και συμπλήρωσε:

«Είναι πολύ δύσκολο να κρατήσουμε τα θετικά στοιχεία προς το παρόν, αλλά θα ξαναδούμε το παιχνίδι, ώστε να εντοπίσουμε τα σημεία που μπορούμε να βελτιώσουμε. Δεν έχει σημασία σε ποια διοργάνωση παίζεις, είναι πάντοτε απογοητευτικό το να χάνεις. Θέλαμε να προκριθούμε, οπότε το συναίσθημα που μας βγαίνει μετά τον αποκλεισμό είναι στενόχωρο».