Ερέρα: «Να σεβαστούμε τη Ρέντινγκ»

Την προσοχή στο ερχόμενο ματς Κυπέλλου στο «Ολντ Τράφορντ» με τη Ρέντινγκ εφιστά ο μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Άντερ Ερέρα, ο οποίος τονίζει ότι η ομάδα του οφείλει να μην υποτιμήσει σε καμία περίπτωση το σύλλογο της Τσάμπιονσιπ.



Ερέρα: «Να σεβαστούμε τη Ρέντινγκ»

«Έχω παίξει εναντίον ομάδων της Τσάμπιονσιπ στο γήπεδό μας. Η Μίντλεσμπρο, για παράδειγμα, μας απέκλεισε την προηγούμενη χρονιά στο Λιγκ Καπ, οπότε πρέπει να σεβαστούμε τη Ρέντινγκ. Θα είναι μία μεγάλη ημέρα για αυτούς, γιατί, για να είμαστε ειλικρινείς, έρχονται δίχως να έχουν τίποτα να χάσουν και αυτό τους κάνει ακόμα πιο επικίνδυνους», επισήμανε με δηλώσεις του στο επίσημο σάιτ της ομάδας του ο 27χρονος χαφ για την αντίπαλο των «κόκκινων διαβόλων», η οποία βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της χώρας και συνέχισε:

«Εμείς όμως, είμαστε η Γιουνάιτεντ, πρέπει να παλεύουμε για κάθε τρόπαιο και εντός έδρας απέναντι στη Ρέντινγκ έχουμε την υποχρέωση να προσπαθήσουμε για τη νίκη, να πετύχουμε γκολ και να προκριθούμε στον επόμενο γύρο. Είναι μία δυνατή ομάδα, βρίσκονται ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα και θα είναι δύσκολο, μα είναι μία μεγάλη διοργάνωση για εμάς και θέλουμε να περάσουμε».

Ο Ισπανός δεν παρέλειψε να κάνει και μία αναδρομή στην περυσινή χρονιά, κατά την οποία η Γιουνάιτεντ πανηγύρισε την κατάκτηση του τροπαίου κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας, λέγοντας:

«Είναι ένα φανταστικό τρόπαιο και μια φανταστική διοργάνωση. Δεν θα ξεχάσω ποτέ την περυσινή κατάκτηση, επειδή ήταν ο πρώτος μου τίτλος με τη Γιουνάιτεντ στο Γουέμπλεϊ. Ήταν μια εκπληκτική μέρα για εμάς, βάλαμε γκολ στα τελευταία λεπτά του αγώνα, ο Τζέσε (Λίνγκαρντ) πέτυχε ένα υπέροχο γκολ, ενώ είχαμε μείνει με 10 παίκτες. Ήταν μία ιδιαίτερη μέρα»!