Εκπέμπουν S.O.S!

Οι πρωταθλητές… παραμένουν σε κρίση! Η Λέστερ δεν κατάφερε να ξεπεράσει ούτε το εμπόδιο της Έβερτον, ηττήθηκε εντός έδρας με σκορ 2-0 και παρέμεινε σε απόσταση αναπνοής από την επικίνδυνη ζώνη!  



Εκπέμπουν S.O.S!

Αν και στην αρχή έδειξαν διάθεση, σταδιακά οι ποδοσφαιριστές του Ρανιέρι έχαναν την φρεσκάδα τους και εν τέλει το πλήρωσαν, με τον Μιραλάς να σκοράρει στο 51' έπειτα από ασίστ (!) του Ρόμπλες και τον Λουκάκου να καθαρίζει το ματς στις καθυστερήσεις.

Σημαντικό τρίποντο για τα «ζαχαρωτά», που έδειξαν χαρακτήρα μετά την ήττα στο ντέρμπι της περασμένης αγωνιστικής από τη Λίβερπουλ και επέστρεψαν στα θετικά αποτελέσματα.

Το ματς:

Το ξεκίνημα της Λέστερ ήταν εξαιρετικό και θύμισε πολύ το περσινό επιβλητικό πρόσωπο που επέβαλλε. Δημιούργησε από νωρίς ευκαιρίες, εκμηδένισε τις αντίπαλες προσπάθειες και έδωσε την εντύπωση ότι το γκολ ήταν θέμα χρόνου.

Σταδιακά, όμως, έριχνε την απόδοσή της παρά το γεγονός ότι η Έβερτον έμοιαζε εντελώς… απούσα- κυρίως επιθετικά- από τον αγωνιστικό χώρο. Λίγα πράγματα, λοιπόν, και χωρίς σκορ το πρώτο ημίχρονο.

Το θέαμα άρχισε να βελτιώνεται στο δεύτερο μέρος, με τη Λέστερ να απειλεί από τα πρώτα λεπτά και την Έβερτον, όμως, να ανοίγει το σκορ στο 51' με τον Μιραλάς!

Αναγκαστικά οι πρωταθλητές έπρεπε να ανοιχτούν, ο Ρανιέρι πέταξε στο ματς τον Μάχρεζ για περισσότερες επιθετικές προσπάθειες, όμως τα «ζαχαρωτά» σωστά παραταγμένα στο γήπεδο κατάφεραν να σημειώσουν και δεύτερο γκολ με πρωταγωνιστή τον Λουκάκου στις καθυστερήσεις.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Λέστερ: Σμάιχελ, Σίμπσον, Μόργκαν, Βασιλέφσκι, Τσίλουελ, Γκρέι (65' Μάχρεζ), Κινγκ (65' Ουγιόα), Αμαρτέι, Ολμπράιτον, Σλιμανί, Οκαζάκι (46' Ντρινκγουότερ)

Έβερτον: Ρόμπλες, Χόλγκεϊτ, Γουίλιαμς, Φούνες Μόρι, Κόουλμαν, Γκεγέ, Μπάρι (70' Ντέιβις), Μπέινς, Λένον, Μιραλάς (76' Μπάρκλεϊ), Λουκάκου