Κλοπ: «Κερδίσαμε μια σκληρή μάχη»

Για μια δίκαιη, αν και σαφώς δύσκολη νίκη της Λίβερπουλ (0-1) επί της Έβερτον στο «Γκούντισον Παρκ» μίλησε με το τέλος του χθεσινού παιχνιδιού ο Γιούργκεν Κλοπ, εμφανώς ικανοποιημένος για το αποτέλεσμα της ομάδας του και την αντίδραση της στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης.



Κλοπ: «Κερδίσαμε μια σκληρή μάχη»

«Ήταν μια πολύ έντονη, από άποψη συναισθημάτων, και δίκαιη νίκη σε ένα δύσκολο παιχνίδι. Το καλύτερο πράγμα που μπορείς να κάνεις ένα βράδυ σαν και αυτό είναι να κερδίσεις και να δείξεις πόσο χαρούμενοι ήταν οι φίλαθλοι μας. Δεν μπορώ να θυμηθώ μια καθαρή ευκαιρία της Έβερτον.

Το πλάνο της Έβερτον ήταν να παίξει ‘άγριο’ ποδόσφαιρο. Μας κυνηγούσαν παντού, ήταν πραγματικά δύσκολο να παίξουμε απέναντι τους έτσι. Δεν μπορούσαμε να το διαχειριστούμε στο πρώτο ημίχρονο, θα είμαστε καλύτεροι σε αυτό σε μερικούς μήνες.

Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε αρκετά καλύτερη απόδοση, μπορούσαμε να σκοράρουμε και νωρίτερα, αν και πρακτικά δεν με ενδιαφέρει. Αν κερδίζεις παιχνίδια μόνο όταν έχεις εκπληκτική εμφάνιση, τότε δεν θα κερδίσεις πολλά τέτοια. Ήταν μια μάχη και δείξαμε έτοιμοι για αυτήν», δήλωσε χαρακτηριστικά για το χθεσινό ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ ο Γερμανός τεχνικός των «κόκκινων».