«Ντροπιαστική για τον Όσκαρ η φυγή του προς Κίνα»

Τα «πυρά» του προς τον Όσκαρ και την απόφαση του να εγκαταλείψει την Τσέλσι για χάρη της Σανγκάη SIPG, εκτόξευσε μέσω της στήλης του στην «Daily Mail» o Τζέιμι Κάραγκερ!



«Ντροπιαστική για τον Όσκαρ η φυγή του προς Κίνα»

Η ενδεχόμενη μετακίνηση του Βραζιλιάνου επιθετικού μέσου στην κινεζική ομάδα θα φέρει 52 εκ. λίρες στα ταμεία των «μπλε», ενώ ο ίδιος θα έχει απολαβές της τάξης των 400.000 λιρών. Όσο… παράλογα όμως και αν ακούγονται αυτά τα ποσά σε χρηματικό επίπεδο, για τον Τζέιμι Κάραγκερ παραμένει μια απόφαση διόλου κολακευτική για την ποδοσφαιρική εξέλιξη και την καριέρα του Όσκαρ.

«Είναι μια πικρή μέρα για το ποδόσφαιρο όταν ένας παίκτης αποφασίζει για τη μετακίνηση του βάσει οικονομικών λόγων και για τίποτα άλλο. Τα λεφτά είναι αστρονομικά φυσικά, αλλά όταν είσαι παίκτης της Τσέλσι δεν αμείβεσαι και με… πενταροδεκάρες! Δεν είναι μια κίνηση που θα βελτιώσει την καριέρα του. Θα μιλήσει για το πρωτάθλημα της Κίνας που αναπτύσσεται, την ευκαιρία να δουλέψει με τον Αντρέ Βίλας-Μπόας και τον ενθουσιασμό του για την νέα του περιπέτεια, αλλά ξέρουμε πως αυτά τα λόγια δεν έχουν νόημα», ανέφερε με επικριτικό τόνο ο πρώην αμυντικός της Λίβερπουλ για τον Όσκαρ, και συνέχισε λέγοντας:

«Με τις πλούσιες πλέον προσφορές από την Κίνα, μπορώ να καταλάβω τους παίκτες που πάνε εκεί στα 30 τους, αλλά από τα 25; Είναι ντροπιαστικό για κάποιον ποδοσφαιριστή να ‘τελειώνει’ ουσιαστικά την καριέρα του μόνο για τα χρήματα».

Jamie Carragher claims everyone knows Wayne Rooney likes a drink