Κλοπ: «Καμία έχθρα με την Έβερτον»

Ενόψει του μεγάλου ντέρμπι του Μεσεϊσάιντ, ο Γιούργκεν Κλοπ θέλησε να ρίξει τους τόνους, ανέφερε πως ανυπομονεί για το πρώτο του ματς στο «Γκούντισον Παρκ», ενώ τοποθετήθηκε και για την πιθανή επιστροφή του Ντάνιελ Στάριτζ.



Κλοπ: «Καμία έχθρα με την Έβερτον»

Αναφορικά με την πρώτη του επίσκεψη στο «Γκούντισον Παρκ», ο Γερμανός δήλωσε:

«Είδα την ταινία ''Creed», η πρώτη μου εντύπωση για το Γκούντισον Πάρκ. Είναι πολύ, πολύ, πολύ, πολύ μεγάλο. Όλοι ξέρω για το ντέρμπι. Είναι πολύ ιδιαίτερο. Για μένα είναι πραγματικά ιδιαίτερο. Είναι η πρώτη μου φορά στο Γκούντισον Παρκ. Πραγματικά το περιμένω»

«Είναι μία πολύ σημαντική στιγμή της σεζόν. Και οι δύο ομάδες είναι σε καλή κατάσταση. Είδαμε μαζί το παιχνίδι στο Μίντλεσμπρο».

«Δεν είναι εχθρός μου η Έβερτον»

«Δεν μπορώ να πω ότι η Έβερτον είναι εχθρός μου από τα 12 μου. Μου αρέσει πως η πόλη του Λίβερπουλ, ζει με αυτές τις δύο μεγάλες ομάδες. Ποτέ δεν είχα κανένα ζήτημα με τους οπαδούς της Έβερτον. Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι για εμάς, πρέπει να το σεβαστούμε και θα το κάνουμε».

Για το ποιος θα ξεκινήσει κάτω από τα δοκάρια στο ντέρμπι του Μερσεϊσάιντ:

«Δεν θα αλλάζω κάθε εβδομάδα. Ο Σιμόν είχε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Ο Λόρις μπορεί να χρησιμοποιήσει τον χρόνο στην προπόνηση χωρίς πίεση. Δεν έχει να κάνει με την απόφαση, έχει να κάνει με την εξήγηση και το εξήγησα. Είναι μία καλή απόφαση και για τους δύο, έτσι το βλέπω! Δεν είναι πάντα η κοινή πλευρά! Ποτέ δεν παίρνω τελικές αποφάσεις για τους παίκτες μου όσο η συμπεριφορά τους είναι καλή. Η δουλειά κάποιες φορές είναι να βγάζεις κάποιον από τη φωτιά. Χρησιμοποιείς τον χρόνο για να επιστρέψεις στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Ξέρω πως είναι στις δημόσιες συζητήσεις, επομένως δεν με απασχολεί».

Σχετικά με την εξέλιξη της αποθεραπείας του Ντάνιελ Στάριτζ, ο κόουτς της Λίβερπουλ ανέφερε:

«Είναι μία πιθανότητα. Είναι πιο κοντά στις προπονήσεις με την ομάδα συγκριτικά με την περασμένη εβδομάδα. Είναι πιθανό να δουλέψουμε μαζί του σήμερα ή αύριο. Είναι στο χέρι μας φυσικά, αν μπορεί να παίξει. Δεν είναι στο 100%, αλλά το να έχεις για 20 λεπτά τον Στάριτζ, θα ήταν φανταστικό».